Uutiset

Lempääläiseen liikekiinteistöön murtauduttiin - poliisikoira löysi tekijän roskalaatikosta

Lempääläiseen liikekiinteistöön murtauduttiin - poliisikoira löysi tekijän roskalaatikosta

Sisä-Suomen poliisi kertoo, että maanantaiyönä 31.1.2022 vähän ennen kolmea poliisi sai tehtävän Lempäälässä Kuokkalantiellä sijaitsevaan liikekiinteistöön, johon oli murtauduttu ja anastettu mm. tupakkaa.

Poliisi tuli paikalle ja poliisikoiran avulla poliisi löysi epäillyn tekijän piileskelemästä roskalaatikossa. Poliisi otti epäillyn, 2000-luvulla syntyneen miehen kiinni. Anastettu omaisuus saatiin takaisin. Poliisi jatkaa tapahtuneen tutkintaa varkautena.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>