Uutiset

Kangasalan poliisi selvitti jälleen suuren verkkohuijausvyyhdin

Kangasalan poliisi selvitti jälleen suuren verkkohuijausvyyhdin

Kangasalan poliisi tiedotti helmikuun alussa selvittämästään 78 petosrikoksen sarjasta. Poliisilla on ollut tutkittavana uusi 32 petosrikoksen sarja, joka on siirtymässä kuluvalla viikolla syyteharkintaan. Tekokokonaisuudet eivät liity toisiinsa.

Kangasalan polisiin tutkimassa uudessa petosrikossarjassa epäillyt rikokset ovat tapahtuneet internetin myyntialustalla syksyn 2021 ja alkuvuoden 2022 aikana. Pirkanmaalta kotoisin oleva epäilty on useimmissa tapauksissa laatinut matkapuhelinta tai pelikonsolia koskeneen myynti-ilmoituksen ja sopinut kaupat häntä lähestyneiden ostajien kanssa. Erehdytetyt ostajat ovat suorittaneet maksun, mutta epäilty ei ole missään vaiheessa toimittanut tuotteita ostajille.

Rikoshyöty on yksittäisissä teoissa vaihdellut muutamasta kymmenestä eurosta runsaaseen sataan euroon.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>