Uutiset

Hämeen Liikunta ja Urheilu palkitsi Mira Potkosen Vuoden urheilijana

Hämeen Liikunta ja Urheilu palkitsi Mira Potkosen Vuoden urheilijana

Kuva: mirapotkonen.fi

Hämeen Liikunta ja Urheilu ry on valinnut Vuoden urheilijaksi Tampereen Voimailuseuraa edustavan nyrkkeilijä Mira Potkosen. Hänestä tuli Tokion olympialaisten menestyksen myötä ensimmäinen suomalainen naisurheilija, joka on voittanut mitalin kaksissa perättäisissä olympialaisissa. HLU:n elämänurapalkinnon ja UNO-pokaalin saajaksi valittiin Varalan urheiluopiston entinen rehtori Aila Tamminen. Vuosikymmenten kuluessa Tamminen on vaikuttanut suomalaisessa liikunnassa ja urheilussa niin urheilijana, voimisteluopettajana, rehtorina kuin luottamushenkilönä ja vapaaehtoisena. Vuoden Nuoren Urheilijan palkinnon sai Tampereen Pyrinnön moniottelija Saga Vanninen ja HLU:n Vuoden Jäsenseuraksi valittiin Hämeenlinnan Uimaseura.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>