Uutiset

Nordea muuttaa Tampereella Hämeenkadulta Yliopistonrinteeseen – kassa- ja päivittäispalvelut säilyvät ennallaan

Nordea muuttaa Tampereella Hämeenkadulta Yliopistonrinteeseen – kassa- ja päivittäispalvelut säilyvät ennallaan

Nordea muuttaa Tampereella Hämeenkatu 22 -kiinteistöstä uusiin moderneihin tiloihin Technopolis Yliopistonrinteen kiinteistöön osoitteeseen Kalevantie 2, 6. krs. Uudet tilat palvelevat entistäkin paremmin alati muuttuvassa pankkiasioinnissa. Uusissa tiloissa asiakasta palvellaan etä- ja puhelintapaamisin sekä tarvittaessa myös henkilökohtaisissa neuvotteluissa. Kauppakatu 7:n kassa- ja päivittäispalvelukonttori jatkaa toimintaansa normaalisti perinteisessä pankkitalossa Sokosta vastapäätä.

- Olemme iloisia uusista tarkoituksenmukaisista tiloistamme. Suurin hyöty investoinnista tulee asiakkaillemme, sillä tilaan muuttavat henkilö- ja yrityspuolen sekä puhelinasiakaspalvelun ammattilaiset. Voimme yhdistää kaiken osaamisemme asiakkaiden eduksi, kertoo Nordean toimipaikan johtaja Tomi Tulonen.

1.huhtikuuta tapahtuva muutto koskettaa noin 200 nordealaista. Kaikki Nordean pankkipalvelut saa jatkossakin Tampereelta, eikä muutolla ei ole henkilöstövaikutuksia. Ensimmäiset asiakastapaamiset uusissa tiloissa aloitetaan 4.huhtikuuta. Muut Nordean konttorit; Kauppakatu 7 (kassa sekä päivittäispalveluiden aikavaraus), Lielahti, Nokia, Sastamala ja Lempäälän Ideapark jatkavat toimintaansa normaalisti.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>