Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Ukrainan tähtikartta kertoo turbulenssisesta tulevaisuudesta

Ukrainan tähtikartta kertoo turbulenssisesta tulevaisuudesta

Astrologi Seppo Tanhua katsoi tänään tiistaina Ukrainan tähtikarttaa, jonka kuvioiden mukaan maa on vielä pitkään myllerryksessä. Tanhuan mukaan Ukraina käy läpi varsin rajun myllytyksen, jonka jälkeen valtio saa uudenlaisen muodon. Myöskin Suomen tähtikartta näyttää maamme olevan usvassa ja kovin ennustamattomassa tilassa. Tanhuaa ei käy kateeksi presidentti Sauli Niinistön osa. Kuuntele Tanhuan hyvin mielenkiintoiset havainnot ja päätelmät. Tähdet kertovat.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>