Uutiset

Mäyriän karavaanialue ja rantasaunat lakkautetaan - alueen tulevaisuutta pohditaan kuntien yhteistyönä

Mäyriän karavaanialue ja rantasaunat lakkautetaan - alueen tulevaisuutta pohditaan kuntien yhteistyönä

Lempäälässä sijaitseva Mäyriän karavaanialue ja sen rantasaunat lakkautetaan terveys- ja turvallisuusmääräysten perusteella. Alue ei täytä enää nykyajan terveys- ja turvallisuusvaatimuksia. Rantasaunojen käyttö joudutaan myös keskeyttämään, koska viime elokuussa tehdyn terveystarkastuksen mukaan tilat eivät ole nykymääräysten mukaiset.

Mäyriän virkistysalueen uimaranta ja grillikatos sekä alueen frisbeegolfrata ja viherkenttä ovat toistaiseksi kuntalaisten käytössä. Karavaanareiden tulee tyhjentää oma alueensa rakennelmineen syyskuun puoliväliin mennessä. Kunta toimittaa Mäyriään roskalavan juhannuksen jälkeisellä viikolla.

Alue on yhteisomistuksessa Lempäälän, Pirkkalan, Vesilahden, Tampereen, Nokian, Kangasalan, Ylöjärven sekä Valkeakosken kanssa. Kuntien välinen hoitotoimikunta käynnistää alueen kehittämisen valmistelun vielä tänä keväänä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>