Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Satamavastaava Tuomas Salovaara tunnistaa vesistöihin kätkeytyvät mahdollisuudet

Satamavastaava Tuomas Salovaara tunnistaa vesistöihin kätkeytyvät mahdollisuudet

Merikapteeni Tuomas Salovaara elää rikasta arkea Tampereen kaupungin satamavastaavan työssään. Valtamerillä paljon kokenut ammattilainen arvostaa suuresti Suomen tuhansia järviä ja niihin liittyviä mahdollisuuksia. Mies kiittää Tampereen kaupunkia siitä, että se osaa arvostaa järviä niin asukkaiden hyvinvoinnin lähteenä kuin matkailun vetovoimatekijänä. Veneilijöiden määrä kasvaa koko ajan. Järviliikenne ottaa uusia askeleita parempaan suuntaan. On paljon kiinnostavia ja hyviä asioita. Kuuntele räväkkä Salovaaran haastattelu.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>