Uutiset

Ylöjärven Mutalasta löytynyt maastosta sianruhoja - Osa ollut paikalla jopa syksystä asti

Ylöjärven Mutalasta löytynyt maastosta sianruhoja - Osa ollut paikalla jopa syksystä asti

Ulkoilijat ovat löytäneet maalis-huhtikuussa 2022 Ylöjärvellä Sorvajärventien varressa olevalta pieneltä metsäautotieltä jätesäkkejä, joiden sisällä on ollut sianruhoja. Jätesäkkejä on toistaiseksi löytynyt yhteensä seitsemän kappaletta.

Sisä-Suomen poliisilaitoksessa Nokian poliisiasemalla on tutkittavana epäilty ympäristörikkomus. Toistaiseksi tuntematon taho on tuonut Sorvajärventien varressa olevalle metsäautotielle kahteen eri paikkaan jätesäkkeihin pakattuja sianruhoja. Jätesäkkejä on yhteensä seitsemän kappaletta ja osa jätesäkeistä on tuotu paikalle kevättalven aikana ja osa mahdollisesti jopa edellisenä syksynä.

Ympäristörikkomuksesta voidaan rikoksentekijä tuomita sakkoon tai vankeuteen enintään kuudeksi kuukaudeksi.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä yhdessä Ylöjärven kaupungin ympäristötoimen kanssa.

Poliisi pyytää kansalaisilta vihjeitä siitä, kuka sianruhot on maastoon hylännyt. Poliisi ottaa vihjeitä vastaan Nokian poliisiasemalla p. 0295 445 888 (ma-su klo 8-16) tai sähköpostiosoitteessa vihjeet.sisa-suomi@poliisi.fi.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>