Päivän haastattelu

Iskelmä-Finlandian voittaja Mikko Alatalo aikoo käyttää palkintosumman soittajien palkkaamiseen

Iskelmä-Finlandian voittaja Mikko Alatalo aikoo käyttää palkintosumman soittajien palkkaamiseen

Torstaina Iskelmä-Finlandialla palkittu laulaja-lauluntekijä, muusikko, toimittaja, entinen kansanedustaja ja kaupunginvaltuutettu Mikko Alatalo kertoi palkinnon merkityksestä SUN Radion haastattelussa. Alatalo kertoi mm. 10 000 euron suuruisen palkinnon käyttökohteesta.

Monipuolisesti musiikkia pitkän uransa varrella tehnyt Iskelmä-Finlandia voittaja Mikko Alatalo kertoi uransa olleen melkoinen seikkailu. Yksi seikkailuista koetaan heti perjantaina, kun Alatalo esiintyy Viikinsaaressa pidettävässä raskaan musiikin tapahtumassa. Perjantaina 12. elokuuta Alatalo esittää lauluja 50 vuoden ajalta Tampereen Komediateatterissa.

Kuuntele Mikko Alatalon haastattelu kokonaisuudessaan alta:

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>