Päivän haastattelu, Uutiset

Suomalaiset ovat huolissaan lasten ja nuorten sosiaalisen median ja internetin käytöstä – aivotutkija kannustaa tietotekniikan käytön perkaamiseen ja tavoitteiden miettimiseen

Suomalaiset ovat huolissaan lasten ja nuorten sosiaalisen median ja internetin käytöstä – aivotutkija kannustaa tietotekniikan käytön perkaamiseen ja tavoitteiden miettimiseen

Teknologiayhtiö Qvikin huhtikuussa suorittamassa kyselytutkimuksessa selvitettiin suomalaisten aikuisten mielipiteitä ja kokemuksia arjen digitaalisista palveluista. Kysely pureutui siihen, miten digitaaliset palvelut ja niiden käyttöön vaadittavat laitteet vaikuttavat kuluttajien käyttäytymiseen. Tuloksista käy ilmi että kahdeksan kymmenestä suomalaisesta on huolissaan siitä, kuinka paljon aikaa lapset ja nuoret käyttävät sosiaalisessa mediassa ja internetissä. Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori ja aivotutkija Minna Huotilainen kertoi SUN Radion haastattelussa näkemyksensä ihmisten lisääntyneestä sosiaalisen median ja tekniikan käytöstä sekä sen vaikutuksesta käyttäytymiseen ja ihmisaivoihin.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>