Päivän haastattelu

Komediateatterin syksy pitää sisällään kolme omaa ensi-iltaa sekä vanhoja tuttuja suosikkeja

Komediateatterin syksy pitää sisällään kolme omaa ensi-iltaa sekä vanhoja tuttuja suosikkeja

Mika Nuojua debytoi Tampereen Komediateatterin ohjaajana Kolmen kimppa -parisuhdekomediassa, jonka rooleissa nähdään Marika Heiskanen, Jere Riihinen ja Tuukka Huttunen. Kuva: Harri Hinkka

Tampereen Komediateatteri esitteli eilen keskiviikkona omaa syksyn ohjelmistoaan. Luvassa on mielenkiintoisia ensi-iltoja ja jo aiemmin ohjelmistossa nähtyjä suosikkeja. Ensimmäisenä ensi-iltana perjantaina 9.9. nähdään raikas ranskalaiskomedia Kolmen kimppa.  Komediateatterin lavalla nähdään myöskin uusintaensi-illassa Mika Waltarin aiemmin julkaisemattomaan elokuvakäsikirjoitukseen perustuva Levätkää rauhassa, Komisario Palmu. Lisäksi lokakuun puolivälissä ensi-iltansa saa todelliseksi klassikoksi laskettava Baskervillen koira, Sherlock Holmes -komedia. Tampereen Komediateatterin toimitusjohtaja Teemu Ojala perkasi SUN Radion haastattelussa kattavasti syksyn tarjontaa.

 

Kolmen kimppa -parisuhdekomedian ohjaaja Mika Nuojua kertoi ensi viikolla ensi-iltansa saavasta näytelmästä jossa sukelletaan komedian keinoin ihmismielen ja ihmissuhteiden syövereihin. Lisäksi Nuojua kertoi mietteitään omasta etsivä Kokin roolistaan Levätkää rauhassa, Komisario Palmu -näytelmässä.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>