Päivän haastattelu

Komediateatterin syksy pitää sisällään kolme omaa ensi-iltaa sekä vanhoja tuttuja suosikkeja

today1.9.2022

Background
share close
Mika Nuojua debytoi Tampereen Komediateatterin ohjaajana Kolmen kimppa -parisuhdekomediassa, jonka rooleissa nähdään Marika Heiskanen, Jere Riihinen ja Tuukka Huttunen. Kuva: Harri Hinkka

Tampereen Komediateatteri esitteli eilen keskiviikkona omaa syksyn ohjelmistoaan. Luvassa on mielenkiintoisia ensi-iltoja ja jo aiemmin ohjelmistossa nähtyjä suosikkeja. Ensimmäisenä ensi-iltana perjantaina 9.9. nähdään raikas ranskalaiskomedia Kolmen kimppa.  Komediateatterin lavalla nähdään myöskin uusintaensi-illassa Mika Waltarin aiemmin julkaisemattomaan elokuvakäsikirjoitukseen perustuva Levätkää rauhassa, Komisario Palmu. Lisäksi lokakuun puolivälissä ensi-iltansa saa todelliseksi klassikoksi laskettava Baskervillen koira, Sherlock Holmeskomedia. Tampereen Komediateatterin toimitusjohtaja Teemu Ojala perkasi SUN Radion haastattelussa kattavasti syksyn tarjontaa.

 

Kolmen kimppa -parisuhdekomedian ohjaaja Mika Nuojua kertoi ensi viikolla ensi-iltansa saavasta näytelmästä jossa sukelletaan komedian keinoin ihmismielen ja ihmissuhteiden syövereihin. Lisäksi Nuojua kertoi mietteitään omasta etsivä Kokin roolistaan Levätkää rauhassa, Komisario Palmu -näytelmässä.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%