Päivän haastattelu

Jussi Pennanen kuvaa tamperelaisia maisemia ja maamerkkejä yläilmoista käsin

Jussi Pennanen kuvaa tamperelaisia maisemia ja maamerkkejä yläilmoista käsin

Tampere taivaalta on Instagram-tili, joka tarjoaa näkymiä tähän tuttuun kaupunkiin lintuperspektiivistä ja muutenkin erilaisesta näkökulmasta. Tilillä on yli 11 tuhatta seuraajaa ja nykyään näitä dronen avulla kuvattuja upeita kuvia on saatavilla myös kalenterina sekä postikortteina. Tampere Taivaalta -tilin perustaja Jussi Pennanen vieraili SUN Radion aamulähetyksessä kertomassa mistä innostus tähän erilaiseen kaupunkikuvaukseen ja tilin perustamiseen on lähtenyt.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>