Uutiset

Poliisi tutkii Hämeenlinnassa epäiltyä törkeän ryöstön yritystä

Poliisi tutkii Hämeenlinnassa epäiltyä törkeän ryöstön yritystä

Hämeen polisi kertoo saaneensa ilmoituksen lauantaina 11.3.2023 klo 23.38, että Hämeenlinnassa on miestä puukotettu. Poliisi tapasi uhrin Raatihuoneenkadulta, ja hänellä oli sairaalahoitoa vaativa vamma ylävartalossa.

Uhri kertoi poliisille olleensa liikkeellä kaverinsa kanssa Goodmanin kauppakeskuksen kohdalla Turuntien ja Kaivokadun välillä, kun heidän luokseen tuli kaksi miestä. Uhrilta vaadittiin rahaa ja häntä lyötiin tilanteessa teräaseella. Uhri lähti kaverinsa kanssa Pikkutorinkujan kautta Raatihuoneenkadulle, tekijät olivat seuranneet vähän matkaa heitä. Tekijät olivat uhrille tuntemattomia, nuorehkoja miehiä, joilla oli mahdollisesti tummat takit.

Poliisi pyytää havaintoja tapahtuneesta ja tekijöiden poistumissuunnasta. Teon epäillään tapahtuneen muutamia minuutteja ennen hätäkeskukseen soittoa. Havainnot voi ilmoittaa numeroon 0295 437746 tai sähköpostilla pitkakestoinentutkinta.kh.hame@poliisi.fi

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>