Päivän haastattelu

NHL Hockey Day -ilmaistapahtuma rantautuu viikonloppuna Tampereen Sorsapuistoon

NHL Hockey Day -ilmaistapahtuma rantautuu viikonloppuna Tampereen Sorsapuistoon

Pohjois-Amerikasta tuttu NHL Hockey Day -konsepti rantautuu ensimmäistä kertaa Eurooppaan kun tapahtuma järjestetään Tampereen Sorsapuistossa tänä viikonloppuna. Kaksipäiväisen tapahtuman keskiössä on iso tapahtumateltta erilaisine aktiviteetteineen. Luvassa on fanikilpailuja, luistelu- ja taitoklinikoita, ruokaa ja juomaa sekä musiikkiesityksiä. Lisäksi on esillä myös legendaarinen Stanley Cup -palkintopokaali. Tapahtuma huipentuu lauantaina katselubileisiin, jossa seurataan NHL:n runkosarjaottelua Detroit Red Wings vastaan Colorado Avalanche. Ottelu alkaa noin kello 19. NHL Hockey Day -tapahtuman tuottaja Annina Rajahuhta kertoi SUN Radion haastattelussa viikonlopun ohjelmasta.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>