Uutiset

Mänttä-Vilppulassa kadonneen naisen etsinnät on keskeytetty tuloksettomina

today11.8.2023

Background
share close

Mänttä-Vilppulassa on etsitty maanantaina kadonnutta naista yli kolmen vuorokauden ajan. Kadonnutta ei ole löydetty ja etsinnät on torstaina illalla päätetty keskeyttää. Katoamisen selvittämistä jatketaan tästä eteenpäin poliisitutkintana.

Poliisi ja vapaaehtoiset ovat etsineet maanantaina Mänttä-Vilppulasta kadonnutta 77-vuotiasta naista lähes yhtäjaksoisesti yli kolmen vuorokauden ajan. Ilmoitus kadonneesta tuli poliisille hätäkeskuksen kautta maanantaina 7.8.2023 klo 17.30 aikaan.

Etsinnät ovat keskittyneet Mäntän keskustan ja Mäntänvuoren alueille. Myös vesistöetsintöjä on tehty. Poliisi ja vapaaehtoiset ovat tehneet lisäksi lukuisia yksittäisiä tarkistuksia paikkoihin ja alueille, jotka ovat nousseet esille poliisin kadonneesta saamien tietojen ja selvitysten perusteella. Poliisilla ei ole ainakaan tässä vaiheessa sellaista tietoa, jonka perusteella olisi syytä epäillä naisen lähteneen kauemmaksi.

Myöhään torstai-iltana poliisi teki päätöksen etsintöjen keskeyttämisestä. Kadonneen hätäetsintää on tehty niin kauan, kun on ollut perusteltua syytä olettaa, että henkilö voitaisiin löytää elossa.

Etsintöihin on osallistunut paljon vapaaehtoisia etsijöitä – poliisi kiittää kaikkia osallistuneita

Etsintöihin on viranomaisten lisäksi osallistunut paljon Vapaaehtoisen pelastuspalvelun etsijöitä, vapaaehtoisten pelastuskoiria ja oma-aloitteisesti mukaan ilmoittautuneita vapaaehtoisia etsijöitä. Enimmillään vapaaehtoisia etsijöitä on ollut mukana noin 180 henkilöä saman päivän aikana.

Etsinnöissä keskeisessä roolissa on ollut jalkaisin tehtävä taajama- ja maastoetsintä. Etsinnöissä on käytetty apuna koirien lisäksi droneja, Rajavartiolaitoksen helikopteria, Lentopelastusseuran lentokonekalustoa ja varjoliidintä. Vapaaehtoiset etsijät ovat tehneet etsintää reiteillä ja maastossa polkupyörillä, mönkijöillä ja moottoripyörillä. Vesistöetsintöjä on tehnyt VPK kaikuluotaimella varustetulla veneellä ja pelastuslaitoksen sukeltajat.

Poliisi kiittää kaikkia etsintöihin osallistuneita. Katoamisen selvittämistä jatketaan tästä eteenpäin poliisitutkintana ja siitä tiedotetaan tarpeen mukaan.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%