Päivän haastattelu

BC Nokia voitti seurahistoriansa ensimmäisen Korisliigan mestaruuden – apuvalmentaja Aleksi Koskinen: ”Tämä oli yhtenäinen joukkue”

today25.5.2024

Background
share close

BC Nokia voitti perjantaina seurahistoriansa ensimmäisen Korisliigan mestaruuden, kun nokialaisjoukkue kaatoi Helsinki Seagullsin vain pisteen erolla 75-76 finaalisarjan seitsemännessä ottelussa Helsingin Kisahallissa. Kyseessä on ensimmäinen kerta kun Korisliigan finaaleja pelattiin seitsemänteen otteluun asti. Nokia teki ottelussa hurjan nousun, sillä vielä kolmannella neljänneksellä viime vuoden mestari Seagulls oli 17 pisteen johdossa. Pelin ratkaisijana toimi BC Nokian Both Gach, joka myös sinetöi otteluvoiton viime sekunneilla vapaaheittoviivalla. Gach keräsi ottelussa kaikkiaan 29 pistettä ja 13 levypalloa ja hänet palkittiin myös finaalien arvokkaimpana pelaajana. BC Nokian apuvalmentaja Aleksi Koskinen kertoi SUN Radion haastattelussa mietteitään päättyneestä kaudesta sekä tuoreita tunnelmia juhlahumusta.

Kirjoittaja: Pasi Vainionperä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%