Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Korsuretket on toiminut jo 25 vuotta, Sanni-yrittäjä ammentaa lähiruoasta ja luonnosta

today11.6.2024

Background
share close

Yrittäjä Sanni Luomahaaran johtama Korsuretket Oy on Jämijärven suurenmoinen vetonaula. Yritys on toiminut neljännesvuosisadan, jonka aikana paikkaa rakentanut ja kehittänyt perhe on tehnyt Korsukylästä maankuulun. Pihapiiri ja sillä olevat rakennukset tarjoavat olosuhteet ja puitteet mitä ihmeellisimmille juhlille, tapahtumille ja tilaisuuksille.

Yrittäjä Sanni Luomahaara johtaa 25-vuotiasta Korsuretket Oy:tä, joka tarjoaa matkailu- ja elämyspalveluja sekä pitopalvelua. Korsukylä on rakennettu neljännesvuosisadan aikana uniikiksi juhla- ja tapahtumapaikaksi. Kuva: Matti Pulkkinen

Luomahaara on lähiruoan uranuurtaja ja asiantuntija. Korsuretkien toteuttamissa tapahtumissa pöydänantimet ovat aitoa lähiruokaa. Luomahaara korostaa, että Jämijärven ja Ikaalisten seuduilla on ilahduttavan paljon ruoantuottajia ja niiden valmistajia sekä jalostajia. Lisäksi metsistä kerätään paljon marjoja ja sieniä. Tarjolla on monipuolisesti riistaa. Lisäksi järvet ovat kalaisia.

Elämme parhaillaan pito- ja juhlapalvelun suurta sesonkia. Korsukylästä on tullut supersuosittu perhejuhlien ja yritystapahtumien viettopaikka.

Matkailu- ja elämyspalveluiden tarjoaminen on keskeinen osa Korsuretket Oy:n toimintaa. Luomahaaran mukaan ihmiset arvostavat maaseutu- ja luontokokemuksia.

Maakunnan Matti haastatteli Sanni Luomahaaraa Pirkanmaan mainiona.

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%