Listeners:
Top listeners:
Radio SUN
Kevät on vaihtunut alkukesään, ja keittiössä alkaa olla tarjolla upeita kotimaisia sesonkituotteita. Nyt on täydellinen hetki ottaa kesästä kaikki ilo irti raikkailla ja kevyillä ruoilla, jotka maistuvat niin arjessa kuin juhlissa. Tamperelainen ruokabloggaaja Janica Brander jakaa parhaat vinkkinsä alkukesän raaka-aineista ja niiden käyttömahdollisuuksista kesäpöydässä.
Alkukesän parhaista raaka-aineista Brander nostaa esiin erityisesti varhaiskaalin ja sipulit. “Grillattu varhaiskaali, jossa on öljyä ja siirappia, on minun grillisuosikkini – herkullisen makea ja karamellisoitunut. Sitä syödään aina enemmän kuin pihviä!” Brander vinkkaa. Sipulit, kuten purjo ja kesäuli, toimivat loistavasti samalla tyylillä grillattuna.
Kevyempää kesäruokaa suunnitellessa Brander toivoo, että suomalaiset kokeilisivat kasvisruokaa enemmän ja hyödyntäisivät kotimaisia kasviksia ja kaloja. “Grillatut suippupaprikat, täytettynä sillitahnalla ja uunissa kypsennettynä, ovat ihan fantastisia kesäherkkuja.” Uudet perunat, sillikastike ja keitetty muna ovat Branderin mielestä kesän klassikko, josta hän ei tingi.
Kuuntele koko haastattelu:
Kirjoittaja: Kaisu Lämsä
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5
Radio SUN on osa Pirmedioita.
studio@radiosun.fi
Mainosmyynti:myynti@radiosun.fi
Mainostrafiikki:radio@radiosun.fi
Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi
Radio SUN
Suvantokatu 13
33100 Tampere
Studio 010 5844 655
WhatsApp 043 2170 273
Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.