Kuuntele nettiradiota
Mansikkaraportti
Nyt äänessä
HAPPORADIO - LINNUSTA SAMMAKOKSI
Lähetä viesti studioon
Soita studioon
010 5844 655
Etusivu
Podcastit
Kilpailut
Osallistu
Uutiset
Ohjelmat
Info
Mainostajalle
Yhteystiedot
Viesti studioon
Kirjaudu
Luo tunnus
Valikko
Etusivu
Podcastit
Viikon artisti
Päivän haastattelu
Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle
Sunnuntairetki
Tampereenkiäliset uutiset
Maakunnan Matti ja Pirkanmaan Mainiot
SUN Kokonaan
Kilpailut
Osallistu
Kilpailut
Lähetä viesti studioon
Soita studioon 010 5844 655
Yhteystiedot
Uutiset
SUN Radion uutiset
Pirkanmaan maakuntauutiset
Aluevaalit 2022
Ohjelmat
Ohjelmakartta
SUN Uusi Aamu
SUN Iltapäivä
Kolmentoista Tusina
Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle
Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot
SUN Viihteelle -toivekonsertti
SUN Suosikit TOP 20
Markkinatori
SUN Lauantai
Info
Juontajat
Tietoa SUN Radiosta
Yhteistyössä
Tietosuojaseloste
Mainostajalle
Mainostajan pikaopas
SUN Radion mainostuotteet
Yhteystiedot
Viesti studioon
Etusivu
Podcastit
Viikon artisti
Päivän haastattelu
Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle
Sunnuntairetki
Tampereenkiäliset uutiset
Maakunnan Matti ja Pirkanmaan Mainiot
SUN Kokonaan
Kilpailut
Osallistu
Kilpailut
Lähetä viesti studioon
Soita studioon 010 5844 655
Yhteystiedot
Uutiset
SUN Radion uutiset
Pirkanmaan maakuntauutiset
Aluevaalit 2022
Ohjelmat
Ohjelmakartta
SUN Uusi Aamu
SUN Iltapäivä
Kolmentoista Tusina
Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle
Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot
SUN Viihteelle -toivekonsertti
SUN Suosikit TOP 20
Markkinatori
SUN Lauantai
Info
Juontajat
Tietoa SUN Radiosta
Yhteistyössä
Tietosuojaseloste
Mainostajalle
Mainostajan pikaopas
SUN Radion mainostuotteet
Yhteystiedot
Viesti studioon
SUN somessa
lähiruoka
27.8.2021 13:06
Tilaajille
Sveitsiläislähtöinen häijääläinen lähijuusto rikastuttaa pirkanmaalaista ruokakulttuuria
Matti Pulkkinen
27.8.2021
13:06
Sveitsiläissyntyinen Peter Dörig on malliesimerkki ihmisestä, joka uskoo omaan osaamiseensa ja sisäiseen näkemykseensä. Toisen polven juustomestari toteutti unelmansa; hän asettui asumaan Nokialle Suomeen ja ajoi rekoilla pitkin mystistä Venäjää. Suuri rakkaus Jenniin johdatti hänet takaisin isältä perittyyn juustomestarin ammattiin ja Herkkujuustola Oy:n luomiseen. Peter ja Jenni Dörig valmistavat käsityönä sastamalaisesta maidosta 13 eri juustoa, jotka rikastuttavat suomalaista makumaailmaa.
24.8.2021 17:51
Tilaajille
Kaksi miljoonaa maanviljelijää myöhemmin: ruokamurros
Matti Pulkkinen
24.8.2021
17:51
Juhlistamme tämän viikon lauantaina kolmatta Suomalaisen ruoan päivää. Suomi on maailman pohjoisin maatalousmaa ja omavaraiseksikin kutsuttu. Suomalainen ruoka tunnetaan puhtaudestaan ja vastuullisuudestaan.
24.8.2021 10:39
Tamperelaiset marjaviinit herättävät myös kansainvälistä kiinnostusta
Kimmo Hoivassilta
24.8.2021
10:39
Suomalainen ilmasto ei välttämättä ole optimaalinen viinin viljelylle, mutta Teiskon Viini on valmistanut etenkin marjaviinejä jo yli 20 vuoden ajan.
24.8.2021 9:00
Tilaajille
Lähiruokatuotannon kasvu on yhteinen asiamme
Matti Pulkkinen
24.8.2021
09:00
Kaipaatko kotikuntaasi tuottajatoreja, lähiruokapuoteja tai lisää maatiloja ja puutarhoja, joista ostaa tuotteita satokauden mukaan? Toivotko löytäväsi omasta ruokakaupasta laajemmin paikallisia tuotteita? Entä haluatko nähdä, kuinka koko Pirkanmaalle syntyy lisää menestyviä, persoonallisia ja monipuolisia maatiloja ja kauppapuutarhoja? Kenties uusia paikallisten artesaanielintarvikkeiden jalostajia?
16.8.2021 14:43
Tilaajille
Ensimmäinen Ruokaa läheltä -teemalehti tekee näkyväksi pirkanmaalaista tarjontaa
Matti Pulkkinen
16.8.2021
14:43
Keskiviikkona 25. elokuuta ilmestyy Pirmedioiden toteuttamana sen kaikkien aikojen ensimmäinen teemalehti, joka pureutuu monipuolisesti lähellä tuotetun ja lähellä valmistetun ruoan maailmaan. Erikoislehti on saanut nimekseen Ruokaa läheltä, ja sen paperisen version saavat kaikki Akaan Seudun, Lempäälän-Vesilahden sanomien, Oriveden Sanomien, Sydän-Hämeen Lehden sekä Ylöjärven Uutisten tilaajat. Teemalehti julkaistaan myös jokaisen paikallissanomalehden verkkosivuilla.
19.1.2021 9:47
Tilaajille
Pirkanmaalla työskentelee maamme ensimmäinen lähiruokalähettiläs, Pientuottajat marketteihin -pilotti etsii ruoan tuottajia ja valmistajia POK:lle
Matti Pulkkinen
19.1.2021
09:47
Nyt jokaisella pirkanmaalaisella lähiruoan tuottajalla ja jalostajalla on mahdollisuus saada tuotteensa Pirkanmaan Osuuskaupan myymälöihin. Pientuottajat marketteihin -pilotissa POK ja Ahlman hallinnoimansa Pientuottajat yhteistyöllä markkinoille -hankkeensa turvin lisäävät aktiivisesti pientuottajien näkyvyyttä sekä tuotevalikoimaa osuuskaupan jokaisessa toimipaikassa. POK on palkannut tarkoitusta varten lähiruokalähettilään, jona toimii projektipäällikkö Elina Kaukonen. Hän on lajissaan ensimmäinen koko maassa.
13.10.2020 15:37
Tilaajille
Lähituottajien valttina on laatu, kysyntä on kasvanut merkittävästi koronapandemian aikana
Matti Pulkkinen
13.10.2020
15:37
Lihan, perunan, juuresten ja vihannesten pirkanmaalaiset tuottajat tunnistavat, että maaliskuussa alkanut koronapandemia on lisännyt kuluttajien halua ostaa lähiruokaa. Kasvattajat tietävät, että laatu ratkaisee monen asiakkaan valinnat. Maakuntamme on ilahduttavan monipuolinen ja runsas ruoka-aitta.
1.9.2020 13:04
Tilaajille
Lähiruoan hyväksi toimiva Antti Luomala: "Meillä on varaa älypuhelimeen ja Dieselin paitaan – onko ruoka meille ainoastaan polttoainetta?"
Matti Pulkkinen
1.9.2020
13:04
Pirkanmaalla on eväät aitoon ja vahvaan maakuntaidentiteettiin. Projektipäällikkö Antti Luomalan mukaan pirkanmaalaisuudesta saadaan leivottua muun muassa persoonallinen ja uskottava lähiruokabrändi. Parasta Pirkanmaalta – Ruokasektorin ja rajapintojen koordinaatiohanketta sekä Pientuottajat yhteistyöllä markkinoille -kehittämishanketta luotsaava Luomala odottaa paljon parhaillaan työn alla olevalta alkuperämerkiltä.
4.3.2019 9:22
Pirkanmaalainen kyläkauppa aloittaa oman kasvimaatuotannon: "Pyritään lisäämään maaseudun pienten toimijoiden mahdollisuuksia isojen puristuksessa"
Ilkka Lahti
4.3.2019
09:22
Aitoolainen Anssin Kauppa laajentaa ensi kesänä tuomalla nimikkokasvimaansa tuotteet tuoreena pellolta suoraan kaupan hyllyille.
16.12.2017 11:58
Pirkkalan ruokapalvelu on aloittamassa lähituottajien raaka-aineista valmistetun järvikalapyörykän tarjoilun
Joonas Piiroinen
16.12.2017
11:58
Pirkkalan ruokapalvelun toimipisteissä tarjotaan ensi vuoden alusta lähituottajien tuoreista raaka-aineista valmistettua järvikalapyörykkää.
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Mainos
Mainos päättyy
Käytämme evästeitä parantaaksemme sivuston käyttökokemusta. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt tämän.
Tutustu tietosuojaselosteeseen.
Hyväksyn
Etusivu
Podcastit
Viikon artisti
Päivän haastattelu
Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle
Sunnuntairetki
Tampereenkiäliset uutiset
Maakunnan Matti ja Pirkanmaan Mainiot
SUN Kokonaan
Kilpailut
Osallistu
Kilpailut
Lähetä viesti studioon
Soita studioon 010 5844 655
Yhteystiedot
Uutiset
SUN Radion uutiset
Pirkanmaan maakuntauutiset
Aluevaalit 2022
Ohjelmat
Ohjelmakartta
SUN Uusi Aamu
SUN Iltapäivä
Kolmentoista Tusina
Pasi Vainionperä ja Vaihde Vapaalle
Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot
SUN Viihteelle -toivekonsertti
SUN Suosikit TOP 20
Markkinatori
SUN Lauantai
Info
Juontajat
Tietoa SUN Radiosta
Yhteistyössä
Tietosuojaseloste
Mainostajalle
Mainostajan pikaopas
SUN Radion mainostuotteet
Yhteystiedot
Viesti studioon