Särkänniemi Zones - Hae mukaan SimWay Hunt -simulaattorin testiryhmään

 

Särkänniemi Zones Lempäälän Ideaparkissa on monipuolinen huvikeskus, joka sopii kaikenikäisille, lapsista aikuisiin, nuorista senioreihin. Alueella viihtyvät myös erilaiset työ- kaveri- polttari- ja synttäriporukat.

Suomen suurin ympärivuotinen huvikeskus tarjoaa hilpeät huvilaitteet, sporttiset seikkailut, yksin- ja joukkuepelit, karaokehuoneet, simulaattorit ja virtuaalitodellisuuden ihmeet. Illanviettoa tai shoppailutaukoa virittävät ruokapalvelut ja anniskeluoikeudet. Varaaminen on helppoa, hinnat edulliset, sää aina loistava ja herkuttelukin onnistuu.

Action Zones -alueelle avattiin 5.2. Virtual Zone. Virtual Zone sisältää uudenSimWay Hunt -simulaattorin, jossa pääset seikkailemaan pistoolisankarina villin lännen maisemiin, sekä neljä VR-pelitilaa, joissa vaihtuvat VR-pelit. Virtual Zonella sijaitsee myös jo olemassa olevat kaksi SimVision VR-peliämme, joissa voi kisailla vaikka kaverin kanssa lyhyissä VR-peliturnauksissa.

Hae mukaan testiryhmään!

Etsimme 12 rohkeaa kokeilemaan uutta SimWayHUNT ammuntasimulaattoria perjantaina 6.3. klo 18.00 Särkänniemi Zonesiin Lempäälän Ideaparkkiin.

Testiryhmähakuun voin ilmoittautua oheisella lomakkeella koko hakuajan 6.-26.2. Paikat arvotaan ja valituille soitetaan radiolta 7.-27.2. välisenä aikana! Pysy siis kuulolla!

 

Kävimme kokeilemassa laitetta. 

Jätä aivot narikkaan ja sukella täysillä villeihin aistielämyksiin!

 

Maan kattavin huvitteluvalikoima:

  • Family Fun Zonelta löytyvät astetta hurjemmat huvilaitteet, kuten koko perheen suosikki Lohikäärme-vuoristorata ja 6D- ja XD -teatterimme sekä trampoliinit.
  • Action Zonella on mm. 9-ratainen hohtominigolfrata, karaokehuoneita, VR-pelejä sekä lasersota.
  • Kid Zonelta löydät lasten suosikkilaitteet keinukarusellista junarataan, pomppulinnat ja pallomeret sekä kaikkien suosikin, suuren kiipeilyseikkailun!
  • Game Zonelta löytyy Suomen suurin viihdepelien kokoelma
  • Chill Zonelta tilaa vanhempien rentoutumiseen tai vaikka työskentelyynkin huvittelun lomassa.
  • Eat & Sweet Zone, jossa voi vaikka tehdä oman jäätelöannoksen tai nauttia Ideaparkin makeimmasta karkkiseinästä.
  • Virtuaali Zones tarjoaa kävijöilleen arjen rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä.

Alueelle vapaa pääsy.

Lue lisää täältä!

 

Tutustu tietosuojaselosteeseen.