Särkänniemi Zones ja Radio SUN tarjoavat Hupi-illan to 12.12. klo 15-20!

Särkänniemi Zones on paikka, jossa kukaan ei valita tekemisen puutetta. Sitä nimittäin riittää. Suomen suurin ja monipuolisin huvikeskus sytyttää ja yllyttää kokeilemaan ja kisaamaan. Iällä ei ole väliä, kaikille löytyy tekemistä.

Huvilaitteiden lisäksi tarjolla on sporttia, karaokea, simulaattoreita, virtuaalitodellisuutta, ruokaa ja tietysti anniskeluoikeudet. Ja kaikki mukavasti sisätiloissa.

Maan kattavin huvitteluvalikoima:

  • Family Fun Zonelta löytyvät astetta hurjemmat huvilaitteet, kuten koko perheen suosikki Lohikäärme-vuoristorata ja 6D- ja XD -teatteri sekä trampoliinit.
  • Action Zonella on mm. 9-ratainen hohtominigolfrata, karaokehuoneita, VR-pelejä sekä lasersota.
  • Kid Zonelta löydät lasten suosikkilaitteet keinukarusellista junarataan, pomppulinnat ja pallomeret sekä kaikkien suosikin, suuren kiipeilyseikkailun!
  • Game Zonelta löytyy Suomen suurin viihdepelien kokoelma
  • Chill Zonelta tilaa vanhempien rentoutumiseen tai vaikka työskentelyynkin huvittelun lomassa.
  • Eat & Sweet Zone, jossa voi vaikka tehdä oman jäätelöannoksen tai nauttia Ideaparkin makeimmasta karkkiseinästä.
  • Pikseli tarjoaa kävijöilleen arjen rikkovia virtuaalitodellisuuselämyksiä. (Iltaan kuuluu 5 min kokeilu, lisäajat extrahintaan.)

Lue lisää täältä!

Oletko sinä onnekas?

Särkänniemi Zones ja Radio SUN tarjoavat 50 henkilölle mahdollisuuden osallistua hupi-iltaan to 12.12. klo 15-20 välisenä aikana!

Paikat arvotaan osallistujien kesken, vastaa alla olevaan kysymykseen ja olet arvonnassa mukana!

Yksi henkilö voi tuoda 1-4 henkilöä mukanaan. Palkintona kaikille Zones-rannekkeet + Virtuaalipuisto Pikselin 5 min ilmainen kokeilumahdollisuus.)

 

Tutustu tietosuojaselosteeseen.