Lemmikit-teemaviikot

Lemmikit-teemaviikot

SUN Radiossa pureudutaan helmikuun aikana lemmikkien hyvinvointiin. Lemmikit-teemaviikoilla kuullaan asiaa mm. erilaisten koirien koulutuspalveluista ja treenitilamahdollisuuksista. Lisäksi esillä on koirien ja kissojen vakuutukset sekä LähiTapiolan pilotoima LemmikkiHelppi-etäeläinlääkäripalvelu. Lemmikit-ohjelmasarjaa kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25 sekä uusintana perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Toisella viikolla keskityttiin mm. LähiTapiolan tarjoamaan uuteen LemmikkiHelppi -palveluun ja sen tuomiin mahdollisuuksiin. Lisäksi ammattilaiset muistuttivat koiranomistajia ajankohtaisista aiheista kuten mm. liukkaista keleistä jotka ovat haaste myös koirille. Myös koirien koulutusmahdollisuuksista ja mitä kaikkea kouluttautuminen antaa koiralle ja omistajalle, niin myös näistä kuultiin laajakauttaus asiaa. Aasiantuntijoina kuultiin johtavaa eläinlääkäriä Sanna Ormioa Omaeläinklinikka Oy:stä, hankepäällikkö Kari Lintusta LähiTapiola Palvelu Oy:stä sekä Koirapalvelu Taidokkaasta Annaliina Tolppa ja Ria Alatalo .

Annaliina Tolppa ja Ria Alatalo Koirapalvelu Taidokkaasta:

 

Kari Lintunen LähiPalvelu Oy:stä ja Sanna Ormio Omaeläinklinikka Oy:stä:

 

Teemaviikkojen ensimmäisessä jaksossa puhutaan mm. koirien kouluttamisesta ja koirien ongelmakäyttäytymisen syistä. Sekä millaisia erilaisia vakuutuksia on tarjolla koirille ja kissoille.  Ensimmäisessä jaksossa asiantuntijoina ovat Koirapalvelu Taidokkaasta Annaliina Tolppa ja Ria Alatalo sekä hankepäällikkö Kari Lintunen LähiTapiola Palvelu Oy:stä.

Annaliina Tolppa ja Ria Alatalo Koirapalvelu Taidokkaasta:

 

Kari Lintunen LähiPalvelu Oy:stä:

 

 

Yhteistyössä:

Koirapalvelu Taidogas on Kangasalla toimiva koirien koulutukseen erikoistunut yritys. Koulutusmetodimme ovat nykyaikaisia sekä positiiviseen vahvistamiseen ja tutkittuun tietoon perustuvia. Kaikki kouluttajamme tekevät tätä työtä "rakkaudesta lajiin"! Palveluihimme kuuluu erilaiset koirien koulutuspalvelut arjen hallinnasta moniin eri lajikoulutuksiin. Meille ovat  tervetulleita kaikki koirakot tasosta tai tavoitteista riippumattaTarjoamme myös yksityisohjausta lajikoulutuksiin sekä koirien ongelmakäytöksiin. Treenitilaamme saa myös vuokrata omatoimiseen harjoitteluun. Keväällä 2019 Taidogas laajenee uudella hallilla!

LähiTapiola Pirkanmaa on asiakkaiden omistama Elämänturvayhtiö. Työskentelemme omistaja-asiakkaidemme elämänturvan puolesta ennaltaehkäisemällä, korvaamalla ja korjaamalla; turvallisuushakuisesti ja vastuullisesti kaikissa elämän vaiheissa. Meillä on noin 94 000 henkilö-, maatila-, yritys- ja yhteisöasiakasta, joille henkilökohtaista palvelua tarjoaa yli 100 finanssialan asiantuntijaa. Olemme paikallinen vakuutusyhtiö; asiat päätetään lähellä ja itsenäisen yhtiön rahavirrat jäävät hyödyntämään paikallista elinkeinoelämää mm. korvaustoiminnan muodossa. Olemme asiakkaidemme puolella, siellä missä on elämää.