ma teen tan

Mä teen tän -ohjelmasarja

Mä teen tän -ohjelmasarja

Mä teen tän -ohjelmasarja - yhteistyössä Tampereen seudun ammattiopisto – Tredu

Tredu tunnetaan monipuolisesta koulutustarjonnastaan. Tredussa opiskellaan yksilöllisesti ja joustavasti - vahvassa yhteistyössä työelämän kanssa. Työelämälle Tredu on vahva kumppani, yrityksen hakiessa uutta työvoimaa tai koulutusta nykyiselle henkilöstölle.

Tulevaisuuden työelämä vaatii osaamista ja osaajia, jotka kykenevät uudistumaan muuttuvan maailman mukana, jossa ammatteja katoaa ja uusia syntyy. On opiskelija sitten nuori tai aikuinen, ensimmäistä tutkintoaan opiskeleva tai osaamistaan täydentävä - niin Tredussa hän on se, joka tekee!

Mä teen tän -ohjelmasarja käsittelee nykyaikaisen ammatillisen koulutuksen käytännönläheisyyttä, mahdollisuutta hakeutua koulutukseen ympäri vuoden, polkua opinnoista työelämään, laaja-alaista yhteistyötä yritysten kanssa sekä maahanmuuttajille kohdennettua koulutustarjontaa.

Ohjelmasarja Sun Radiossa joka toinen viikko, maanantaisin klo 15.25 , keskiviikkoisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 14.25 sekä verkossa radiosun.fi.

Viides ja viimeinen jakso kertoo maahanmuuttajataustaisten tutkintoon johtavasta koulutuksesta. Millaista arki heillä on Tredussa, siittä keskustelevat Kalevan kampuksen koulutusjohtaja Regina Blom ja kone- ja tuotantotekniikan koulutuspäällikkö Timo Saari. Kaiken kaikkiaan maahanmuuttotaustaisia opiskelijoita Tampereen seudun ammattiopistossa on lähes tuhat.

Neljännessä jaksossa kuullaan opiskelijan näkökulmasta millaista opiskelu on Tredun maailmassa. Haastateltavana Henna Tolvanen.

Kolmannessa jaksossa puhutaan yritysyhteistyöstä. Miksi sitä tarvitaan ja mitä asioita se mahdollistaa? Keskustelemassa Tredun yrityskoordinaattori Sami Hasila ja Nokian yrittäjien puheenjohtaja Jari Tuominen.

Mä teen tän -ohjelmasarjan toisessa jaksossa aiheenamme oli oppisopimuskoulutus. Miten koululta ollaan prosessissa mukana ja millaisia kokemuksia itse oppisopimus opiskelusta on saatu, tästä keskustelimme opiskelija Sampo Sillanpään, opettaja Marika Leppäsen ja koulutustarkastaja Osmo Tahvanaisen kanssa.

Ensimmäisessä jaksossa puhuttiin kuinka Tampereen seudun ammattiopistoon voi hakea ympärivuotisesti. Miten ympärivuotinen haku toimii ja kuinka itselleen voi löytää sopivan koulutuksen? Näistä tarkemmin kertoi Tredun kehittämispäällikkö Raija Keuro Sanni Utriaisen haastattelussa:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>