SUN Teemaviikot: Liikunta ja hyvinvointi

SUN Teemaviikot: Liikunta ja hyvinvointi

SUN Teemaviikot: Liikunta ja hyvinvointi

Tammikuun teemaviikoilla käsitellään liikunta- ja hyvinvointiasioita monenlaisten liikkujien näkökulmasta. Teemaviikkojen aikana kuullaan asiaa niin lasten kuin ikäihmistenkin liikunnasta, unohtamatta tietenkään työikäisiä liikkujia. Edes ammattiurheilijoita ja urheiluseuroja ei unohdeta.

Kaupallisessa yhteistyössä:

LIIKUNTAKESKUS POLTE

Miksi Liikuntakeskus Polte?
Poltteella on viikossa yli 120 ohjattua tuntia aikuisille – kolmessa toimipisteessä ja kaikki samalla kortilla. Nekalan, Leinolan ja Lielahden keskuksemme tarjoavat asiakkaillemme valtavat mahdollisuudet monipuoliseen treenaamiseen yhdellä ja samalla jäsenyydellä.

Polte on ainutlaatuinen yhdistelmä asiantuntevaa valmennusta ja monipuolisia tiloja. Vahvuutemme piilee ammattitaitoisessa valmennuksessa, jonka ansioista jokainen ohjattu tunti on tarkkaan suunniteltu kokonaisuus.

Olemme laajentaneet tarjonnan kattamaan myös ryhmäliikunnan! Leinolan ja Lielahden toimipisteillä on myös laaja valikoima erilaisia ryhmäliikuntatunteja. Ilmajooga, pilates tai zumba? Kokeneet ja huippuhyvät ohjaajamme tarjoavat vaihtelua treenaamiseen!

 

HIPPA liikuttaa lapsia!

Hipassa lapset liikkuvat liikkumisen riemusta, ilman kilpailutavoitteita ja suorituspaineita. Liikuntatuntimme kehittävät lapsen motoriikkaa, lihaskuntoa, tasapainoa, ketteryyttä, koordinaatiota ja yhteistyötaitoja. Lisäksi lapset saavat tunneilla upeita onnistumisen kokemuksia ja oppivat ryhmässä sosiaalisia taitoja.

Ohjattuja tunteja löytyy kaiken ikäisille ja teemoja moneen makuun. Lielahdessa ja Leinolassa HIPPA liikuttaa lapsia ammattitaidolla ja superhauskoilla teemoilla. Hipassa järjestetään myös vahvalla kokemuksella liikuntasynttäreitä. Helpoin ja Tampereen halvin vaihtoehto järjestää sankarin paras päivä!

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>