turvallisuus kotona ja liikenteessa

Turvallisuus kotona ja liikenteessä - teemaviikot

Turvallisuus kotona ja liikenteessä - teemaviikot

SUN Radion teemaviikot luovat katseen tällä kertaa turvallisuuteen. Erikoisohjelmien aiheina ovat kodin turvallisuus, sekä turvallisuus liikenteessä.

Pidämme usein kotiamme hyvin turvallisena, mutta miten toimia yllättävissä tilanteissa esimerkiksi tulipalon, myrskytuhon, tai varkauden kohdatessa? Miten varautua jo etukäteen asioihin, joita ei osaa odottaa.

Liikenteessä turvallisuuteen vaikuttavat mm. eläimet ja ajoneuvon kunto. Entistä enemmän myös digiteknologia vie kuljettajien huomiota. Mitkä seikat tekevät matkastasi turvallisen ja miten toimia, jos onnettomuus sattuu?

Ohjelman kuulet SUN Radiossa tiistaisin kello 14.25, perjantaisin kello 8.45 ja lauantaisin kello 12.25.

Osa 4. Liikenneturvallisuus - kuljettajan vastuu, havainnointi, tarkkaavaisuus ja erikoistilanteet

Turvallisuuden Teemaviikkojen neljännessä osassa jatketaan liikenneturvallisuuden aiheissa. Liikenteessä liikuttaessa on monia riskejä, joihin kuljettaja voi itse vaikuttaa paljon. Etenkin ennakointi nousee suureen rooliin. Ohjelmassa asiantuntijana on Lähitapiolan vahinkotarkastaja Sauli Silpo.

Liikenneturvallisuudesta keskustellaan ohjelmassa Lähitapiolan Sauli Silpon kanssa

Kuuntele jakso 4

Osa 3. Liikenneturvallisuus - pimeys ja liukkaus, eläinonnettomuudet, sekä älylaitteiden käyttö liikenteessä 

Turvallisuuden Teemaviikkojen ohjelmasarjan kolmannessa osassa keskustellaan Liikenneturvallisuudesta. Syksyn ja alkutalven pimeys nousee esiin, eläinonnettomuudet, renkaat, sekä huomion kiinnittyminen mobiililaitteeseen ajon aikana.

Riskeistä ja niiden ehkäisemisestä keskustelemassa vahinkotarkastaja Sauli Silpo Lähitapiolasta.

Kuuntele jakso 3

Osa 2. Kodin turvallisuus - myrskyvahingot, vesi- ja öljyvuodot

Toisessa jaksossa perehdytään syksyisin yleisiin myrskyvahinkoihin, jotka saattavat aiheuttaa puiden kaatumisten lisäksi mm. vakavia vesivahinkoja. Vesivahingoista puhutaan myös kodintekniikan aiheuttamina ja keskustelua herää myös öljyvuodoista.

Asiantuntijana vahinkotarkastaja Ismo Syrjänen Lähitapiolasta.

Mm. myrsky- ja vesivahinkojen asiantuntijana ohjelmassa on Ismo Syrjänen

Kuuntele jakso 2

Osa 1. Kodin turvallisuus - tulipalot ja murtovarkaudet

Ohjelmasarjan avausosassa puhutaan Kodin turvallisuudesta, etenkin tulipalojen tai murtovarkauksien kohdatessa. Kuinka varautua ennalta asioihin, joita ei osaa odottaa?

Jaksossa kerrotaan, kuinka toimia, jos joutuu tulipaloon. Myös toimintaohjeita murron vahinkojen selvittämiseksi.

Asiantuntijana ohjelmassa on Lähitapiola Pirkanmaan vahinkotarkastaja Arttu Helo.

Kuuntele Turvallisuus kotona ja liikenteessä - jakso 1

Yhteistyössä: Lähitapiola Pirkanmaa

LähiTapiola Pirkanmaa on asiakkaiden omistama Elämänturvayhtiö. Työskentelemme omistaja-asiakkaidemme elämänturvan puolesta ennaltaehkäisemällä, korvaamalla ja korjaamalla; turvallisuushakuisesti ja vastuullisesti kaikissa elämän vaiheissa. Meillä on noin 94 000 henkilö-, maatila-, yritys- ja yhteisöasiakasta, joille henkilökohtaista palvelua tarjoaa yli 100 finanssialan asiantuntijaa. Olemme paikallinen vakuutusyhtiö; asiat päätetään lähellä ja itsenäisen yhtiön rahavirrat jäävät hyödyntämään paikallista elinkeinoelämää mm. korvaustoiminnan muodossa. Olemme asiakkaidemme puolella, siellä missä on elämää.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>