Rakentaminen ja remontointi -teemaviikot

Rakentaminen ja remontointi -teemaviikot

Maaliskuu vie rakentamisen ja remontoinnin pariin

SUN Radion rakentamisen ja remontoinnin teemaviikot vievät etenkin kosteiden tilojen, kylpyhuoneiden remontointi- ja saneeraustöihin, jotka saattavat hieman hirvittääkin, mutta valmistuessaan ovat silmää hivelevää katseltavaa.

Rakentamisen ja remontoinnin -ohjelmasarjaa kuullaan SUN Radiossa tiistaisin klo 14.25 sekä uusintana perjantaisin klo 8.45 ja lauantaisin klo 12.25.

Uusimmassa jaksossa puhutaan kylpyhuoneremonttien viimeistelyistä. Kuinka upea ulkonäkö tehdään? Miten trendit ovat muuttuneet vuosien edetessä?

Asiantuntijana ohjelmassa on Tuubiputki Oy:n Jussi Toikka. Toimittajana Ilkka Lahti.

Tuubiputki Oy:n Jussi Toikka tutustuttaa kosteiden tilojen remontoinnin erityistarpeisiin.

Ohjelmasarjan neljäs osa käsittelee remonttikohteiden ulkonäköä ja viimeistelyä. Kuuntele!

Nyt puhutaan putkiremonteista. Kuuntele ohjelmasarjan kolmas osa!

Toisessa osassa keskustellaan, mitä ammattilaisuus tarkoittaa. Mitä erilaiset sertifikaatit tarkoittavat, ja mitä niiden saamiseen vaaditaan. Entäpä ammattilaisen työturvallisuus ja muut tärkeät asiat?

Koska ammattilainen kannattaa kutsua paikalle? Kuuntele toinen osa!

Ensimmäisessä osassa jutellaan hieman kaikesta, mitä tällaiseen remonttiin voi kuulua, ja mitä ottaa huomioon. Seuraavissa ohjelmissa perehdytään tarkemmin eri aihealueisiin vesieristyksistä pintojen viimeistelyyn.

Kuuntele ohjelmasarjan ensimmäinen osa!

Yhteistyössä: 

 

 

 

Tuubiputki Oy: Asennusta, urakointia ja kylpyhuoneremontointia. Yritys tarjoaa yksinkertaisesti LVI-alan palveluja ammattitaitoisella lopputuloksella. Remontointi Tuubiputki Oy tunnetaan Pirkanmaalla laadukkaasta ja nopeasta toiminnasta. Kokemusta on LVI-töistä ja putkisaneerauksista yli 30 vuotta.