Tampereen Jäätelötehdas

Tampereen Jäätelötehdas

Olemme todella pienen pieni perheyritys, tosi tosi isolla sydämmellä! Yksi vakituinen ahertaja tehtaalla sekä kausitekiöitä noin 10 henkilöä.

Aloitimme italialaisen artesaanijäätelön eli gelaton valmistuksen vuonna 2007 ruohonjuuritasolta. Mielenkiintomme lisääntyessä aloitimme heti opintomme Italian Bolognassa Carpigiani Gelato University jossa valmistuimme Jäätelömestareiksi. Vuosien varrella olemme ammentaneet jatko/ täydennys oppia gelaton ihmeellisestä makumaailmasta mm. opintomatkoilla ja kursseilla Italiassa.

Valmistamme artesaanijäätelöt ja sorbetit tehtaallamme Tampereella. Pääraaka-aineet jäätelössä maito ja sokeri Suomalaista. Maku raaka-aineet hankimme suomalaisista metsistä, puskista ja puutarhoista sekä Gelaton alkuperämaasta Italiasta. Tuotteet valmistetaan ainoastaan parhaista saatavilla olevista raaka-aineita yksilöllistä reseptiikkaa, sekä valmistustekniikkaa käyttämällä. Teemme kaiken alusta loppuun itse.

Tuotteemme on kehitelty erityisesti ravintoloiden korkeatasoiseen alku- väli ja jälkiruokakäyttöön. Tarjoamme myös Catering-palveluja.
Ideoimme ja valmistamme erilaisia jäätelöitä ja sorbetteja mm. asiakkaiden toiveiden mukaan. Vain mielikuvitus on rajana! Meillä on mieletön halu tarjota mahtavia makuelämyksiä.

Elämämme tehtaalla on jännittävää sekä erilaista. Kestävä saavutus on vasta saavutus. Asiakkaat pidetään onnellisena. Meillä on hymy sekä nauru herkässä. Olemme hetkessä mukana. Nuoret ovat tärkeä osa päiväämme. Meitä ei lannisteta. (Vaikka välillä murhetta tosi paljon) Valtava halu tehdä, kehittää ja ideoida kaikkea mahdollista, ehkä himpun mahdotontakin.

Kehityksemme tuleville vuosille Valmistaa pienempiä pakkauksia suoraan kuluttajille. Kesäsin enemmän omia kioskeja. Talvisin catering-palveluja, messuja, juhlia, ym. Liiketoiminta on kannattavaa ja kasvumahdollisuuksia on kysyntää enemmän kuin pystymme tarjoamaan.
Olemme ravintola-alalla tunnettuja ja maineemme on hyvä! Emme ole ehtineen myymään tuotetamme vaan puskaradio on toiminut erittäin hyvin.

Makuelämyksiä ja iloa kaikille 🙂

Lue lisää täältä ->