Mainostajan pikaopas

Radio SUN
Radio SUN nostaa valokeilaan Pirkanmaan kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Paikallissisällöt kiinnostavat ihmisiä sekä radioaalloilla että verkossa, mikä tarjoaa mainostajalle monipuolisia mahdollisuuksia näkyvyyteen.

Radio SUN lyhyesti

Radio SUN LOGO Monipuolisin iskelmä ja paras pop

SUN Radion kuuluvuusalue

SUN Radion kuuluvuusalue kattaa hyvin lähes koko Pirkanmaan. Myös nettiradion kuuntelu on vahvaa, ja sitä kautta SUN Radiota kuunnellaan ympäri Suomea.

Taajuudet

Etelä-Pirkanmaa  96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa  91,5

Radio SUN on paikallisen mainostajan paras kumppani

Radio SUN tarjoaa mainostajalle monenlaisia vaihtoehtoja paikalliseen markkinointiin. Eri vaihtoehtoja ovat:

Miksi radiomainonta on niin tehokasta?

Radiomainonta on tehokasta monesta syystä.

SUOMALAISET RAKASTAVAT RADIOTA

Jokaisella on oma lempikanava, jonka kanssa vietetään paljon aikaa. Radio koetaan tunnemediaksi, sillä se rakentaa yksilöllisiä mielikuvia ja tempaisee kuuntelijansa mukaan tarinoihin. Radio on ystävä, johon luotetaan.

KUSTANNUSTEHOKAS MARKKINOINNIN MUOTO
Kontaktihinnaltaan radiomainonta kestää hyvin vertailua muiden medioiden kanssa. Kuuntelijat ovat kustannustehokkaasti tavoitettavissa päivän parhaaseen aikaan jopa useita kertoja päivässä. Radiomainonta ei ole tuotannoltaan kallista, mikä mahdollistaa sarjojen ja useamman version tuottamisen.

NOPEUS JA JOUSTAVUUS
Radio tavoittaa kuulijoita nopeasti. Radiomainonnan nopea aikataulu ja tuotannon joustavuus ovat radion taktisia vahvuuksia. Tarvittaessa radiokampanja käynnistyy nopeastikin.

TARKKA AJOITUS
Radion kautta tavoitat asiakkaat vaikkapa juuri ennen ostopäätösten tekemistä. Voit päättää missä kohtaa päivää haluat puhutella kohderyhmääsi.

RADIOMAINOKSET KUUNNELLAAN
Tehokkaan radion kaksi pääasiaa ovat riittävän tavoittavuuden saavuttaminen kohdeyleisön keskuudessa sekä viestin useampi kuulemiskerta. Radiossa kanava ei tutkitusti vaihdu mainoskatkon alkaessa. Suomalaiset ovat oppineet siihen, että mainonta on oleellinen osa kaupallisten radiokanavien ohjelmasisältöä.

LUONTEVA OSA MONIKANAVAISTA MARKKINOINTIA
Radio toimii itsenäisenä mainosvälineenä, mutta myös muiden medioiden rinnalla tehostajana ja tukena. Radiomainos ohjaa erittäin tehokkaasti kuluttajan verkkoon. Radiolla jatketaan usein tv-kampanjan vaikutusaikaa. Printtimedian yhteydessä radiomainonta saa painetun sanan elämään ja tehostaa viestin vaikutusta. Ulkomainonta ja radiomainonta yhdessä käytettynä tavoittavat hyvin autoilijoita ja viesti kohdentuu tehokkaasti.

Lähde: Radiomedia.fi

Mainos myös Pirmedioiden muihin medioihin samalla kertaa

Radio SUN on osa Pirmedioita. Yhdellä varauksella ja kustannustehokkaalla mainospaketilla saat kampanjasi kaikkiin medioihimme: Akaan SeutuLempäälän-Vesilahden SanomatOriveden SanomatPirkkalainenSydän-Hämeen LehtiYlöjärven Uutiset, Radio SUN ja Tampereen Kiakkoradio. Kysy lisää!


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%