Mainostajan pikaopas

Mainostajan pikaopas

 

Radio SUN

Radio SUN nostaa valokeilaan Pirkanmaan kiinnostavimmat uutiset, puheenaiheet ja ilmiöt. Paikallissisällöt kiinnostavat ihmisiä sekä radioaalloilla että verkossa, mikä tarjoaa mainostajalle monipuolisia mahdollisuuksia näkyvyyteen.

 

Radio SUN lyhyesti

  • Radio SUN on paikallinen, joustava media, joka tavoittaa viikoittain 53 000 kuulijaa.
  • Mainosviestisi tavoittaa kuuntelijat tehokkaasti, sillä SUN Radion keskimääräinen kuunteluaika on 464 minuuttia viikossa.
  • SUN Radion kaikki sisältö tehdään paikallisesti ja on suunnattu paikallisille kuluttajille.
  • Tehokkaiden mainoskampanjoiden lisäksi toteutamme myös asiakkaiden tarpeiden mukaan räätälöityjä muita äänimainonnan ratkaisuja ohjelmayhteistyöpaketeista paikallisiin huippupromootioihin.

 

SUN Radion kuuluvuusalue

SUN Radion kuuluvuusalue kattaa hyvin lähes koko Pirkanmaan. Myös nettiradion kuuntelu on vahvaa, ja sitä kautta SUN Radiota kuunnellaan ympäri Suomea.

Taajuutemme ovat:
Etelä-Pirkanmaa 96,7
Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3
Kankaanpään seutu 106,7
Parkanon seutu 91,7
Tampere 107,8
Ylä-Pirkanmaa 91,5

 

Radio SUN on paikallisen mainostajan paras kumppani

Radio SUN tarjoaa mainostajalle monenlaisia vaihtoehtoja paikalliseen markkinointiin:

Eri vaihtoehtoja ovat:

  • Spottimainonta
  • Kilpailupromootio
  • Ohjelmayhteistyö
  • Räätälöity ohjelmayhteistyö
  • Somepromootio
  • Digimainonta

Lue lisää mainostajan vaihtoehdoista.

 

Miksi radiomainonta on niin tehokasta?

Radiomainonta on tehokasta monesta syystä.

SUOMALAISET RAKASTAVAT RADIOTA
Jokaisella on oma lempikanava, jonka kanssa vietetään paljon aikaa. Radio koetaan tunnemediaksi, sillä se rakentaa yksilöllisiä mielikuvia ja tempaisee kuuntelijansa mukaan tarinoihin. Radio on ystävä, johon luotetaan.

KUSTANNUSTEHOKAS MARKKINOINNIN MUOTO
Kontaktihinnaltaan radiomainonta kestää hyvin vertailua muiden medioiden kanssa. Kuuntelijat ovat kustannustehokkaasti tavoitettavissa päivän parhaaseen aikaan jopa useita kertoja päivässä. Radiomainonta ei ole tuotannoltaan kallista, mikä mahdollistaa sarjojen ja useamman version tuottamisen.

NOPEUS JA JOUSTAVUUS
Radio tavoittaa kuulijoita nopeasti. Radiomainonnan nopea aikataulu ja tuotannon joustavuus ovat radion taktisia vahvuuksia. Tarvittaessa radiokampanja käynnistyy nopeastikin.

TARKKA AJOITUS
Radion kautta tavoitat asiakkaat vaikkapa juuri ennen ostopäätösten tekemistä. Voit päättää missä kohtaa päivää haluat puhutella kohderyhmääsi.

RADIOMAINOKSET KUUNNELLAAN
Tehokkaan radion kaksi pääasiaa ovat riittävän tavoittavuuden saavuttaminen kohdeyleisön keskuudessa sekä viestin useampi kuulemiskerta. Radiossa kanava ei tutkitusti vaihdu mainoskatkon alkaessa. Suomalaiset ovat oppineet siihen, että mainonta on oleellinen osa kaupallisten radiokanavien ohjelmasisältöä.

LUONTEVA OSA MONIKANAVAISTA MARKKINOINTIA
Radio toimii itsenäisenä mainosvälineenä, mutta myös muiden medioiden rinnalla tehostajana ja tukena. Radiomainos ohjaa erittäin tehokkaasti kuluttajan verkkoon. Radiolla jatketaan usein tv-kampanjan vaikutusaikaa. Printtimedian yhteydessä radiomainonta saa painetun sanan elämään ja tehostaa viestin vaikutusta. Ulkomainonta ja radiomainonta yhdessä käytettynä tavoittavat hyvin autoilijoita ja viesti kohdentuu tehokkaasti.

Lähde: Radiomedia.fi

 

Mainos myös Pirmedioiden muihin medioihin samalla kertaa

Radio SUN on osa Pirmedioita. Yhdellä varauksella ja kustannustehokkaalla mainospaketilla saat kampanjasi kaikkiin medioihimme: Akaan Seutu, Lempäälän-Vesilahden Sanomat, Oriveden Sanomat, Pirkkalainen, Sydän-Hämeen Lehti, Ylöjärven Uutiset, Radio SUN ja Tampereen Kiakkoradio. Kysy lisää!

 

 

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.