Päivän haastattelu

Raketteja pelästyneet metsän eläimet saattavat aiheuttaa normaaliakin enemmän vaaratilanteita liikenteessä

Raketteja pelästyneet metsän eläimet saattavat aiheuttaa normaaliakin enemmän vaaratilanteita liikenteessä

Uusivuosi voi olla hyvinkin stressaavaa aikaa eläimille niin kotona kuin luonnossakin. Kotieläinten raketti- ja paukkupeloista on paljonkin ollut puhetta mutta miten sitten luonnossa elävät metsän eläimet? Ikaalisten-Jämijärven riistanhoitoyhdistyksen puheenjohtaja Jorma Peltomäki pohti SUN Radion haastattelussa että varsinkin metsäkauriit ja valkohäntäpeurat saattavat liikehtiä normaaliakin enemmän uudenvuoden paukuttelun johdosta ja tämän johdosta olla tavallistakin enemmän vaaraksi liikenteelle. Entä miten sitten metsästäjien vainukoirat suhtautuvat ilotulitteisiin?

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>