Päivän haastattelu, Uutiset

Paikalliseen omistukseen siirtyvä Ikaalisten kylpylä aikoo nostaa kylpylän asiakaskokemuksen uudelle tasolle

Paikalliseen omistukseen siirtyvä Ikaalisten kylpylä aikoo nostaa kylpylän asiakaskokemuksen uudelle tasolle

Ikaalisten kylpylä on saanut perjantaina uudet paikalliset omistajat Ikaalisista. Asiasta uutisoi alun alkaen UutisOiva ja Aamulehti. Kylpylän ostivat Ikaalisten Matkatoimisto Oy, Fincumet Group Oy, Matti Hiekka Oy ja varatuomari Kari J. Heiskanen.

Lehtitietojen mukaan kylpylän kauppaan kuului kylpylä- ja hotellirakennus Maininki, hotelli Ikaalia, niin sanottu vanha kylpylä sekä useita muita rakennuksia.

Kylpylästä osan omistavan Ikaalisten Matkatoimiston toimitusjohtaja Esa Talonen kertoo, että kylpylä olisi tarkoitus avata käyttöön jo tulevaksi kesäksi. Kylpylässä alkaa omistajanvaihdoksen jälkeen mittavat huolto- ja remonttityöt, jotta kylpylä saadaan avattua suunnitelmien mukaan.

Miten uudet omistajat aikovat kehittää kylpylän toimintaa tulevaisuudessa? Millaiset omistajat kylpylä ylipäätään saa pitkien Scandic-, Cumulus- ja Rantasipi-aikojen jälkeen? Kuuntele Esa Talosen haastattelu alta. Toimittajana Joonas Piiroinen.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>