Päivän haastattelu

Raaka-aineiden tuoreus, puhtaus sekä jäljitettävyys – Lähiruoan perusajatus näkyy ja maistuu myös Poikain Parhaiden tuotteissa

today25.8.2021

Background
share close
Nikolas Jokisalo, Kuva: Poikain Parhaat

Lähiruoan ytimeen kuuluu raaka-aineiden tuoreus, puhtaus sekä jäljitettävyys. Lähiruoan perusajatus kiteytyy myös Poikain Parhaiden yritykseen ja tuotteisiin.

Vuonna 2016 tamperelaisyrityksen käsityöläisglögiä myytiin 1300 pulloa joulumarkkinoilla, lahjatavaraliikkeissä, pienissä kahviloissa ja supermarketeissa – sittemmin tuotanto on kasvanut suurempiin tiloihin, työntekijöiden määrä moninkertaistunut ja tuotevalikoima kasvanut uusiin tuotekategorioihin.

Toimitusjohtaja Nikolas Jokisalo kertoo tarkemmin Poikain Parhaiden toiminnasta sekä kuinka lähiruoan maantieteellinen käsite on laajentunut yrityksen kasvun myötä . Lisäksi kuullaan, kuinka yrityksen tuotteissa käytetään yhä enemmän taka-alalle jääneitä raaka-aineita, joilla on kuitenkin ollut perinteistä käyttöhistoriaa Suomessa aiemmin.

 

Kirjoittaja: Kaisu Lämsä

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%