Päivän haastattelu

Metallinetsijäharrastajat auttavat löytämään kadonneet korut ja puhelimet maalla ja vesillä

Metallinetsijäharrastajat auttavat löytämään kadonneet korut ja puhelimet maalla ja vesillä

Sormukset, avaimet ja puhelimet voivat kadota yllättävänkin helposti esim. veteen, nurmelle tai lumihankeen ja ilman apuvälineitä niitä on hankala löytää. Mutta apua on saatavilla, sillä sukellusalan ammattilainen Christopher Hokkanen ja kokenut metallinetsinnän harrastaja Aki Korhonen auttavat vapaa-ajallaan ihmisiä löytämään kadonneita esineitä. Lisäksi Korhosen ylläpitämä kadonnutsormus.com -sivusto on kerännyt yhteen alan kokeneiden harrastajien yhteystietoja useilta paikkakunnilta ympäri Suomea. Hokkanen ja Korhonen kertoivat SUN Iltapäivässä mm. mistä lähti ajatus kadonneiden esineiden etsimiseen ja millaisia aarteita miehet ovat löytäneet?

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>