Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot

Rautiaisen johtama Tokmanni kasvaa, laajenee ja kansainvälistyy

today12.3.2024

Background
share close

Tiesitkö sinä, että Tokmanni Group Oyj on pohjoismainen halpakauppajätti, jota kiinnostaa kovasti uusien markkina-alueiden valtaaminen ja toiminnan laajentaminen, kasvattaminen ja kehittäminen? Pirkanmaan mainiona tänään ollut toimitusjohtaja Mika Rautiainen kertoo, että Tokmanni on voimakkaasti kasvunälkäinen kotimaassa, sillä on kiinnostusta olla myymälöineen niin kasvavilla alueilla kuin maan hiljaisemmissakin kolkissa. Toiminnan ulottaminen naapureihin Ruotsiin ja Tanskaan on tuonut ymmärrystä kaupan tekemisestä toisenlaisissa kulttuureissa. Uudet maat kiinnostavat, kun löytyy sopivia halpakaupan toimijoita ostettaviksi.

Toimitusjohtaja Mika Rautiainen sanoo, että Tokmanni haluaa olla läsnä kaikkialla Suomessa. Myös kesämökkipaikkakunnat kiinnostavat halpakauppajättiä suuresti. (Kuva: Tokmanni / viestintä)

Pirkanmaa kasvumaakuntana on tärkeä Tokmannille. Tällä viikolla Tokmanni avaa Ylöjärvellä laajennetun ja uudelleen sisustetun suurmyymälän, jossa on kaupan tilaa peräti 6 000 neliötä. Kevään edetessä Tokmanni avaa täysin uuden myymälän Pälkäneellä. Rautiainen korostaa, että Tokmanni katselee koko ajan tarkalla silmällä uusia kaupan paikkoja. Lisäksi koko ajan on käynnissä remontointiohjelma, jonka turvin perinteisiä myymälöitä uudistetaan ajanhengen mukaiseksi.

Mitä kaikkea Tokmannille kuuluu, selviää, kun kuuntelet Maakunnan Matti ja Pirkanmaan mainiot -ohjelman.

Kirjoittaja: Matti Pulkkinen

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%