Tuukka Mäntylä ripusti hokkarit naulaan ja valmistautuu Tampereen Eurolohen kanssa kesäkauteen

Tuukka Mäntylä ja Tampereen Eurolohi avaavat kesäkauden perjantaina 22. toukokuuta. Kuva: Tampereen Eurolohi

Tuukka Mäntylä päätti yli 20-vuotisen pelaajauransa tänä keväänä. Myös Ruotsissa ja KHL:ssä kiekkoillut Mäntylä edusti jokaisella Suomessa pelaamallaan kaudella Tapparaa. Uransa aikana Mäntylä voitti Tapparan kanssa kaksi Suomen mestaruutta, maajoukkueessa alle 18-vuotiaiden MM-kullan, kaksi miesten MM-hopeaa sekä yhden alle 20-vuotiaiden MM-hopean ja miesten MM-pronssin.

Tappara-ikoni ei ole kuitenkaan jäänyt peliuransa jälkeen vain laakereilleen lepäämään vaan mies teki uuden ja hieman yllättävänkin aluevaltauksen täysin uudelta alalta. Mäntylä nimittäin osti Tammelan torilla Tampereella sijaitsevan perinteikkään Eurolohi-ravintolan ja valmistautuu nyt 22. toukokuuta alkavaan kesäkauteen.

Millaisilla mietteillä mies muistelee kiekkouraansa? Entä minkälaisilla odotuksilla Mäntylä ja Eurolohi lähtevät tulevaan kesäkauteen?

Haastattelijana Pasi Vainionperä.

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>