Päivän haastattelu

Palkintoja voittaneen Heikkilän Juustolan yrittäjä: ”Sopivan pienenä on ihan hyvä olla”

today27.8.2021

Background
share close
Kuten muutkin Heikkilän tuotteet, myös leipäjuusto Jalmari on luomutuote.

Pälkäneen Laitikkalassa sijaitseva Heikkilän Juustola tuottaa juustoja ja muita maitotuotteita. Yritys on niittänyt paitsi mainetta huippuravintoloiden keskuudessa, myös kerännyt kunniamainintoja. Vuonna 2019 se palkittiin Vuoden Lähiruoka -palkinnolla ja vuonna 2021 Jaakko Kolmosen ruokakulttuuripalkinnolla.

Yrittäjä Pekka Moisio kertoi Heikkilän tilan kuulumiset ja myös tulevaisuuden suunnitelmista. Moision mukaan visioita tulevaisuudesta on, mutta varsinaisiin kasvutavoitteisiin mies suhtautuu maltillisesti: ”Kasvamisen ilon takia ei kannata laajentaa, koska käsityönä tehtyjen luomujuustojen markkina on kuitenkin rajallinen”.

Kirjoittaja: Kimmo Hoivassilta

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%