Päivän haastattelu

SaariBlues on juurtunut loppukesään - Illan päättävä Maarit Hurmerinta lupaa laajan kattauksen läpi uran

SaariBlues on juurtunut loppukesään - Illan päättävä Maarit Hurmerinta lupaa laajan kattauksen läpi uran

Jo perinteeksi muodostunut juurimusiikin juhla SaariBlues valtaa Tampereen Viikinsaaren jälleen lauantaina 19. elokuuta. Loppukesän illassa lavalle nousevat mm. jazzin, soulin ja popin parissa yli 20 vuotta aktiivisesti vaikuttanut Emma Salokoski ja harvinaisen sooloesiintymisen tarjoava Hanoi Rocks -legenda Sami Yaffa. Tapahtuman päättää 50 vuotta sitten debyyttialbuminsa julkaissut Maarit Hurmerinta. Millaisia odotuksia tällä suomalaisen soul-musiikin pioneereihin kuuluvalla artistilla on SaariBluesista? Kuuntele Maarit Hurmerinnan haastattelu:

 

SaariBluesin takaa löytyvä Nem Agency on järjestänyt kesän mittaan muitakin tapahtumia ja keikkoja, mm. Finlaysonin alueen ilmaiskeikat. Toimitusjohtaja Rowan Rafferty vieraili SUN Radion studiossa kertomassa kesän kuulumisia sekä viime hetken tunnelmia ennen SaariBluesia.

 

Nem Agencyn toimitusjohtaja Rowan Rafferty (kuva: Noora Jarva)

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>