Päivän haastattelu, Uutiset

Kuuntele valmentajien kommentit välieräsarjan päätyttyä: Lukko finaaliin, Tappara pronssipeliin

Kuuntele valmentajien kommentit välieräsarjan päätyttyä: Lukko finaaliin, Tappara pronssipeliin

Muutamat Lukko-kannattajat odottivat finalisteja Hakametsän hallin ulkopuolella.

Tappara kärsi kolmannen tappionsa Rauman Lukolle Liigan välierissä ja näin tamperelaisten tie vie pronssiotteluun. Ratkaisevan neljännen ottelun Lukko voitti Hakametsässä 1 – 0 ja eteni loppuotteluihin voitoin 3 – 1. Finaalissa se kohtaa Turun Palloseuran, joka voitti Helsingin IFK:n niin ikään voitoin 3 – 1. Pronssiottelu Tapparan ja IFK:n välillä pelataan Helsingissä keskiviikkona.

Pasilassa maanantai-iltana sattunut sähkökatko esti Liigan virallisen lehdistötilaisuuden, mutta valmentajien kommentit ottelusta kuullaan SUN Radiossa. Haastattelussa Lukon valmentaja Erik Hämäläinen ja Tapparan Jussi Tapola:

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>