Uutiset

Tampereen Rantatunnelin säännölliset huollot jatkuvat

Tampereen Rantatunnelin säännölliset huollot jatkuvat

Vuoden 2017 ensimmäinen kuukausihuolto tehdään tammikuussa keskiviikosta perjantaihin 18.–20.1.

Pirkanmaan ELY-keskus jatkaa viime vuoden puolella käynnistyneitä Tampereen Rantatunnelin säännöllisiä kuukausihuoltoja. Vuoden 2017 ensimmäinen kuukausihuolto tehdään tammikuussa keskiviikosta perjantaihin 18.–20.1.

Säännöllisiä kuukausihuoltoja tehdään nimensä mukaisesti kerran kuukaudessa jokaisen kalenterikuukauden puolivälissä yksi tunneliputki kerrallaan. Kuukausihuollon ensimmäisenä iltana ja yönä huolletaan Rantatunnelin B-ajotunneli (länteen), seuraavana iltana ja yönä on A-ajotunnelin (itään) huoltovuoro. Säännöllisillä huoltotoimilla varmistetaan Rantatunnelin teknisten järjestelmien toimivuus.

Ajotunneleiden kuukausihuollot tehdään hiljaisen liikenteen aikaan illalla ja yöllä klo 19.30–06.00. Tunneliputkea ei suljeta kuukausihuollon ajaksi kokonaan, mutta tarvittaessa toinen ajokaista suljetaan turvallisuussyistä kaistaohjauksella ja muilla liikennejärjestelyillä.