Mainostuotteet

Radio SUN
Radio SUN tarjoaa mainostajalle monenlaisia vaihtoehtoja paikalliseen markkinointiin. Audiomainonta SUN Radion ääniaalloilla ja digimainonta radiosun.fi:ssä tukevat hyvin toisiaan osana samaa kampanjaa.

Audiomainonnassa on monia vaihtoehtoja

SPOTTIMAINONTA
Toteutamme eripituiset mainoskampanjat valmiilla aineistolla tai avaimet käteen -periaatteella. Spottimainonta sopii sekä pitkävaikutteiseen imagomainontaan että nopeatempoiseen taktiseen tai tapahtumamainontaan.

KILPAILUPROMOOTIO
Yrityksen ja kuluttajan väliset myönteiset kohtaamiset ovat usein onnistunut tie menestykseen. Kohtaamisissa asiakkaiden kanssa luodaan suhdetta yritykseen ja lisätään yrityksen palvelun tai tuotteen luotettavuutta, tunnettavuutta ja uskottavuutta. Onnistuneilla kohtaamisilla yritys pystyy vaikuttamaan tehokkaasti asiakkaiden asenteisiin ja tunteisiin. Kilpailupromootio radiossa on kannattavaa ja helppo toteuttaa. SUN Radio hoitaa kilpailun käytännön toteutuksen: ylläpidon, osallistumisten vastaanottamisen ja voittajien arvonnan sekä mahdollisen haastattelun. Kilpailu on esillä live-juonnoissa, kilpailuspoteissa, radion verkkosivuilla ja radion sosiaalisen median kanavissa. Kilpailubanneri on radion www-sivustolla kilpailun ajan.

Toteutamme räätälöityjä kilpailu- ja tapahtumapromootioita mainostajan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Tuotamme kilpailubannerin radiosun.fi:hin ja promootiospotin radioon. Kilpailut kiinnostavat ihmisiä, joten kasvatat tunnettuuttasi.

 

OHJELMAYHTEISTYÖ
Ohjelmayhteistyössä toimituksen ulkopuolinen yritys sponsoroi radio-ohjelmaa taloudellisesti. Yhteistyön tarkoitus on tuotteen tai palvelun myynnin ja tunnettuutensa edistäminen. Ohjelmayhteistyöstä kerrotaan selkeästi kuuntelijoille. Lähtökohtana on, että kuulija erottaa mainonnan ja muun kaupallisen viestinnän toimituksellisesta sisällöstä. Ohjelmayhteistyötunnisteen tehtävänä on luoda positiivinen linkki ohjelman ja yrityksen brändin välillä. Ohjelmatunniste on sisällöltään ja toteutukseltaan erilainen verrattuna mainoskatkon spottimainokseen. Yhteistyön vähimmäiskesto on kuukausi.

SUN Radiolla on ohjelmayhteistyökumppaneita enintään yksi per ohjelma. Ohjelmatunniste toistetaan ohjelmatunnarin yhteydessä. Ohjelmatunnisteen spiikissä ilmaistaan jokin seuraavista ilmaisuista: ohjelman tarjoaa, yhteistyössä, (pää-)yhteistyökumppani, ohjelmayhteistyökumppani tai sponsori. Puffit toistetaan mainoskatkoilla.

Ohjelmayhteistyö on paras vaihtoehto tunnettuuden kasvattamiseen tai uuden tuotteen lanseeraukseen, parhaan tuloksen saat, kun vaihdat sponsoroitavaa ohjelmaa/blokkia aika ajoin.

  • SUN Uusi Aamu arkkisin klo 06–11
  • SUN Iltapäivä arkisin klo 13–18
  • SUN Viikonloppu la klo 09–19, su klo 12–22
  • SUN Sää tasatunnein uutisten yhteydessä arkisin klo 07–18, la klo 10–15
  • Teemaohjelmat – radion kuukauden teemasta

RÄÄTÄLÖITY OHJELMAYHTEISTYÖ
Toteutamme asiakkaalle räätälöityjä ohjelmasarjoja tai podcasteja yhdessä sovittavasta aiheesta.

 

Diginäkyvyys tukee audiokampanjaa

DIGIMAINONTA
Sivustoamme käyttävät kymmenet tuhannet paikalliset ihmiset joka kuukausi, sillä paikallinen uutistarjontamme ja mielenkiintoiset kilpailumme kiinnostavat verkossa. Digimainonnalla sinulla on mahdollisuus olla esillä uutisoinnin vieressä näyttävällä bannerillasi.

Jos tahdot toimittaa valmiin banneriaineiston, toimita se kahdessa koossa. Kahden koon ansiosta bannerisi näkyy joustavasti kaikilla banneripaikoillamme juuri siellä, missä asiakkaasikin ovat:

  • 960 x 360 px
  • 300 x 250 px

Lisätehoa kampanjaasi toisella paikallisella kanavallamme

Toinen radiokanavamme Tampereen Kiakkoradio tuo tamperelaiset kuuntelijat täydentämään kampanjaasi yhdessä SUN Radion kanssa.

Toteutamme kampanjasi räätälöidysti molemmilla kanavillamme, kun tarvitset Tampereen alueella tehostettua kuuluvuutta.

Tarjoamme Tampereen Kiakkoradion kautta mm. Pelipäivä -ohjelma ja Tapparan Liigaottelujen selotukset sekä niiden mainosratkaisut.

Radio SUN LOGO Monipuolisin iskelmä ja paras pop

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%