Uutiset

Tapon yritys Nokian Sarkolassa

Tapon yritys Nokian Sarkolassa

Tamperelaista naista epäillään tapon yrityksestä Nokian Sarkolassa.Puukotetun ex-miehen vammaa voidaan luonnehtia hengenvaaralliseksi.

Tamperelaista naista epäillään tapon yrityksestä Nokian Sarkolassa.  Poliisi sai ilmoituksen maanantaina 16.1. kello 16.02 Nokian Sarkolassa yksityisasunnossa tapahtuneesta puukotuksesta. Poliisin saapuessa paikalle asunnosta tavattiin puukotuksen uhri, -61 syntynyt mies ja teosta epäilty miehen Tampereella asuva ex-puoliso.

Molemmat toimitettiin vammojensa vuoksi sairaalahoitoon. Molempien vammat vaativat leikkaushoitoa. Miehen vammaa voidaan luonnehtia hengenvaaralliseksi, mutta tällä hetkellä hänellä ei ole välitöntä hengenvaaraa.

Poliisi on takavarikoinut asunnosta tekovälineen. Esitutkintaa jatketaan teknisellä tutkinnalla ja asianosaisten kuulemisella kun heidän terveydentilansa antaa siihen mahdollisuuden.