Uutiset

112-päivän teemana on lapsiperheiden arjen turvallisuus

112-päivän teemana on lapsiperheiden arjen turvallisuus

112 -päivää vietetään lauantaina 11.2. Kampanjaviikon aikana eri puolilla Suomea järjestetään kymmeniä paikallistapahtumia.

Hätänumeropäivää vietetään 11. helmikuuta koko EU:n alueella. Kampanjaviikon aikana eri puolilla Suomea järjestetään kymmeniä paikallistapahtumia. Tänä vuonna 112-päivän teemana on lapsiperheiden arjen turvallisuus.

112-päivänä paikalliset turvallisuustoimijat järjestävät tapahtumia ympäri Suomen. Esimerkiksi Nokialla Heijastinkeijun toiminnallisilla rasteilla saa oppia turvallisesta liikkumisesta ja Tampereella voi kokeilla harjoitus-adrenaliini-injektorilla, millaista on antaa ensiapua hengenvaaralliseen anafylaktiseen allergiareaktioon.

Väliotsikko testing

Lempäälän Ideaparkissa Porin hätäkeskus järjestää yhdessä Pirkanmaan pelastuksen, ensihoidon, poliisin ja sosiaalipäivystyksen kanssa 112-päivän, jossa ko. viranomaiset esittelevät toimintaansa. Länsi-Vesilahden VPK järjestää paloaseman avoimet ovet. Myös mm. Punkalaitumen, Sastamalan, Hämeenkyrön ja Hämeenlinnan paloasemilla vietetään 112-päivää.

Linkki Hätäkeskuspäivän sivuille

Lue lisää aiheesta:

Kommentointi ei ole käytössä.