Uutiset

112-päivän teemana on lapsiperheiden arjen turvallisuus

today10.2.2017

share close

112 -päivää vietetään lauantaina 11.2. Kampanjaviikon aikana eri puolilla Suomea järjestetään kymmeniä paikallistapahtumia.

Hätänumeropäivää vietetään 11. helmikuuta koko EU:n alueella. Kampanjaviikon aikana eri puolilla Suomea järjestetään kymmeniä paikallistapahtumia. Tänä vuonna 112-päivän teemana on lapsiperheiden arjen turvallisuus.

112-päivänä paikalliset turvallisuustoimijat järjestävät tapahtumia ympäri Suomen. Esimerkiksi Nokialla Heijastinkeijun toiminnallisilla rasteilla saa oppia turvallisesta liikkumisesta ja Tampereella voi kokeilla harjoitus-adrenaliini-injektorilla, millaista on antaa ensiapua hengenvaaralliseen anafylaktiseen allergiareaktioon.

Väliotsikko testing

Lempäälän Ideaparkissa Porin hätäkeskus järjestää yhdessä Pirkanmaan pelastuksen, ensihoidon, poliisin ja sosiaalipäivystyksen kanssa 112-päivän, jossa ko. viranomaiset esittelevät toimintaansa. Länsi-Vesilahden VPK järjestää paloaseman avoimet ovet. Myös mm. Punkalaitumen, Sastamalan, Hämeenkyrön ja Hämeenlinnan paloasemilla vietetään 112-päivää.

Linkki Hätäkeskuspäivän sivuille

Kirjoittaja:

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%