Uutiset

Kuusela palaa Tapparaan

Kuusela palaa Tapparaan

Viime keväänä kirvesrinnoissa Suomen mestaruutta juhlinut hyökkääjä Kristian Kuusela palaa Tapparaan loppukauden kattavalla sopimuksella. 33-vuotias Kuusela on pelannut tämän kauden KHL:ssä Amur Habarovskin riveissä, jossa teki 52 ottelussa tehot 7+14=21.

Viime kaudella Liigan parhaaksi pelaajaksi valittu Kuusela voitti viime keväänä Liigan pistepörssin 59 tehopisteellään. Tapparassa hän ehti ennen KHL-siirtoaan pelata kolme täyttä kautta.

Kuusela liittyy Tapparan harjoitusvahvuuteen jo huomenna ja pelannee jo tällä viikolla. Tämän illan KalPa-pelin jälkeen Tapparalla on tällä viikolla vastassa vielä Pelicans vieraissa torstaina ja Ilves kotipelissä lauantaina.

Haluaisitko lukea artikkeleita enemmänkin?
Monet artikkeleistamme ovat vain rekisteröityneille lukijoille. Luo tunnukset, niin pääset lukemaan enemmän. Rekisteröityminen on helppoa ja maksutonta.

Lue lisää aiheesta: