Uutiset

Nuorta miestä epäillään Nokialla tapon yrityksestä

Nuorta miestä epäillään Nokialla tapon yrityksestä

Poliisi tutkii epäiltyä tapon yritystä, joka tapahtui 18.2.2017 heti puolen yön jälkeen Nokialla Kaarikadullla. Uhri on 17-vuotias nainen, joka on tällä hetkellä tehohoidossa.

Sisä-Suomen poliisi tutkii epäiltyä tapon yritystä, joka tapahtui lauantaina heti puolen yön jälkeen Nokialla Kaarikadullla. Poliisipartio sai tehtävän mennä yksityisasuntoon sieltä kuuluneen häiritsevän metelöinnin johdosta.

Asunnossa poliisipartio löysi rikoksen uhrin, 17-vuotiaan nuoren naisen, piilotettuna sängyn alle. Epäilty, 18-vuotias asunnossa asuva mies, otettiin kiinni ilman että hän teki vastarintaa. Asunnossa ei ollut tapahtuma-aikaan muita henkilöitä.

Uhri oli joutunut epäillyn taholta väkivallan kohteeksi. Tutkinnallisista syistä tekotapaa ei yksilöidä tämän tarkemmin.

Rikoksen uhri oli löydettäessä eloton. Poliisipartio aloitti välittömästi elvytyksen. Paikalle tulleen lääkäriambulanssin toimin uhrin elintoiminnot saatiin käyntiin. Hänet toimitettiin sairaalaan, missä hän on parhaillaan tehohoidossa.

Poliisi esittää epäiltyä vangittavaksi ensi viikon alussa.

Lue lisää aiheesta: