Uutiset

Poliisi tutkii Sastamalan nokkakolaria kahtena tappona

Poliisi tutkii Sastamalan nokkakolaria kahtena tappona

Poliisi epäilee, että tila-auton kuljettaja on törmännyt tahallaan vastaan tulleeseen mopoautoon. Mopoauton kyydissä olleet kaksi sastamalalaista nuorta, 17-vuotiaat tyttö ja poika, menehtyivät välittömästi.

Sastamalassa tapahtui lauantaina tiellä 12 nokkakolari, jossa tila-auton kuljettaja törmäsi vastaantulevaan mopoautoon. Mopoauton kyydissä olleet kaksi sastamalalaista nuorta, 17-vuotiaat tyttö ja poika, menehtyivät välittömästi. Tie oli poikki useita tunteja aina kello 01.00 saakka. Paikalla oli useita poliisipartioita ja pelastushenkilöstöä.

Poliisi kertoi sunnuntaina, että asiaa selvitettäessä on tullut ilmi seikkoja, joiden perusteella on todennäköisiä syitä epäillä, että tila-auton kulje.ttaja on törmännyt tahallaan vastaan tulleeseen mopoautoon. Tila-autoa kuljettanut 35 vuotias nokialainen mies on pidätetty. Hän on vammojensa johdosta hoidettavana sairaalassa. Hänen vammansa eivät ole vakavia.

Sisä-Suomen poliisi tutkii rikosta kahtena tappona, törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Poliisi kuulustelee tämän päivän aikana useita asiaan liittyviä henkilöitä ja tiedottaa tutkinnan etenemisestä tarkemmin huomenna maanantaina

Lue lisää aiheesta: