Uutiset

Sastamalan kuolonkolarista epäilty oli itsemurha-aikeissa

today20.2.2017

share close

Sisä-Suomen poliisi tutkii Sastamalan kuolonkolaria  kahtena tappona, törkeänä rattijuopumuksena ja törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Tutkinnassa on sunnuntain  aikana selvinnyt, että poliisi sai  lauantaina 18.2. kello 19.17 tehtävän mennä epäillyn, 35-vuotiaan nokialaisen miehen, kotiin Nokialla perheriidan vuoksi. Ennen kuin poliisipartio ehti paikalle, epäillyn perheenjäsen ilmoitti hätäkeskukseen kello 19.21 epäillyn poistuneen paikalta autolla. Seuraava ilmoitus poliisille tuli kello 19.35 siitä, että joku auto oli törmännyt tien vieressä olleeseen betoniseen kaivonrenkaaseen. Auto oli poistunut paikalta, mutta sen osia ja rekisterikilpi oli jäänyt maahan.
Tässä vaiheessa autoa tavoittamaan oli lähtenyt useita poliisipartioita Nokialta.

Seuraava ilmoitus poliisille on tullut kello 19.35 siitä, että tumma pakettiauto oli ajanut vastaantulevien kaistalla tiellä 12, jolloin ilmoittaja oli joutunut tekemään väistöliikkeen estääkseen onnettomuuden. Tila-auto oli tuolloin etupäästään lähes pimeä, vain toisen puolen huomiovalo paloi.

Seuraavaksi poliisille tuli ilmoitus kello 19.40 tiellä 12 tapahtuneesta nokkakolarista, jonka yhteydessä kuoli kaksi 17 -vuotiasta nuorta.

Kolarilla oli useita silminnäkijöitä, joiden kertomuksista ilmenee, että epäilty ohjasi auton tarkoituksella vastaan tulevien kaistalle. Tämän hetken tiedon mukaan hän ei ajanut erityistä ylinopeutta törmäyshetkellä. Ajonopeutta törmäyshetkellä selvitetään edelleen.

Epäilty tekijä otettiin kiinni tapahtumapaikalta ja hänet toimitettiin sairaalaan. Hänen vammansa olivat lieviä. Epäilty siirretään poliisin tiloihin tämän päivän aikana.

Poliisi on kuulustellut epäiltyä eilen. Hän kertoo kuulustelussaan, että hänen tarkoituksensa oli surmata itsensä ajamalla päin vastaan tulevaa autoa. Hän kertoo, ettei ymmärtänyt vastaan tulleen auton olleen mopoauto, vaan isomman kulkuneuvon. Epäilty ei muista kaikkia tapahtumia tarkkaan.

Epäilty puhalsi alkometriin lukeman 1.42 promillea. Lisäksi hän kertoo syöneensä hänelle määrättyjä lääkkeitä. Epäilty on kärsinyt mielenterveysongelmista. Hän on ollut itsetuhoinen myös aikaisemmin.

Poliisi esittää epäiltyä vangittavaksi huomenna 21.2.2017.

Kirjoittaja:

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%