Uutiset

Reisuköppi Ritajärven luonnonsuojelualueelle

Reisuköppi Ritajärven luonnonsuojelualueelle

Sastamalan Oppaat on myöntänyt tämän vuoden Reisuköpin eli Matkasauvan Ritajärven luonnonsuojelualueelle.
Tunnustuksen saa Sastamalan kaupunki, jonka eri toimijat ovat tehneet ansiokasta työtä alueen kehittämiseksi.

Kuva: Urpo Vuorenoja Kuvassa: Kari Mehto, vastaava työvalmentaja, Työvoiman palvelukeskus Työteekki (vas.),Tiina Leppäniemi, työllisyyspalvelupäällikkö, Työvoiman palvelukeskus Työteekki, Jani Hanhijärvi, projektipäällikkö, Seudullinen kyläasiamies -hanke, Katariina Pylsy, maaseutujohtaja, Sastamalan kaupunki, Leena Myllyniemi, varapuheenjohtaja, Sastamalan Oppaat, Outi Metso, Sastamalan Oppaat, Takana Pylsyn ja Myllyniemen välissä: Arja Valtonen, kulttuurijohtaja, Sastamalan kaupunki Teresa Vidfelt, va. matkailusihteeri, Sastamalan kaupunki[/caption]

 

Kaupungilta Ritajärven alueen kehittämiseen ovat osallistuneet useat tahot. Maaseutujohtaja Katariina Pylsy on ollut Ritajärvi-hankkeen vetäjä. Projektipäällikkö Jani Hanhijärvi on laatinut Pylsyn kanssa alueen käyttö- ja hoitosuunnitelman. Hanhijärvi on vastannut myös muun muassa alueen reittien, viitoituksen, opastaulujen ja karttojen suunnittelusta.

Työllisyyspalveluja tuottava Työteekki ja sen työvalmentaja Kari Mehto ovat vastanneet rakennustöistä. He ovat muun muassa kunnostaneet Alisen Ritajärven mökin sekä rakentaneet pitkospuita ja portaita.

Työteekki vastaa jatkossa myös alueen huoltotöistä.

Lue lisää aiheesta:

Kommentointi ei ole käytössä.