Uutiset

Reisuköppi Ritajärven luonnonsuojelualueelle

today21.2.2017

share close

Sastamalan Oppaat on myöntänyt tämän vuoden Reisuköpin eli Matkasauvan Ritajärven luonnonsuojelualueelle.
Tunnustuksen saa Sastamalan kaupunki, jonka eri toimijat ovat tehneet ansiokasta työtä alueen kehittämiseksi.

Kuva: Urpo Vuorenoja Kuvassa: Kari Mehto, vastaava työvalmentaja, Työvoiman palvelukeskus Työteekki (vas.),Tiina Leppäniemi, työllisyyspalvelupäällikkö, Työvoiman palvelukeskus Työteekki, Jani Hanhijärvi, projektipäällikkö, Seudullinen kyläasiamies -hanke, Katariina Pylsy, maaseutujohtaja, Sastamalan kaupunki, Leena Myllyniemi, varapuheenjohtaja, Sastamalan Oppaat, Outi Metso, Sastamalan Oppaat, Takana Pylsyn ja Myllyniemen välissä: Arja Valtonen, kulttuurijohtaja, Sastamalan kaupunki Teresa Vidfelt, va. matkailusihteeri, Sastamalan kaupunki[/caption]

 

Kaupungilta Ritajärven alueen kehittämiseen ovat osallistuneet useat tahot. Maaseutujohtaja Katariina Pylsy on ollut Ritajärvi-hankkeen vetäjä. Projektipäällikkö Jani Hanhijärvi on laatinut Pylsyn kanssa alueen käyttö- ja hoitosuunnitelman. Hanhijärvi on vastannut myös muun muassa alueen reittien, viitoituksen, opastaulujen ja karttojen suunnittelusta.

Työllisyyspalveluja tuottava Työteekki ja sen työvalmentaja Kari Mehto ovat vastanneet rakennustöistä. He ovat muun muassa kunnostaneet Alisen Ritajärven mökin sekä rakentaneet pitkospuita ja portaita.

Työteekki vastaa jatkossa myös alueen huoltotöistä.

Kirjoittaja:

Rate it

Post comments (0)

Comments are closed.


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%