Uutiset

Tampere United laajentaa junioritoimintansa koko kaupungin alueelle

Tampere United laajentaa junioritoimintansa koko kaupungin alueelle

Tampere Unitedin junioritoiminta laajenee koko Tampereen alueelle. Ensimmäiset TamU-juniorit valtasivat pelikentät vuonna 2014 ja tulevalla kaudella TamU liikuttaa jo yli sataa jalkapalloilijan alkua.

Toiminta on aiemmin painottunut Kaukajärvelle, mutta nyt mukaan tulee useita uusia alueita. Tampere United kertoot tiedotteesaan panostavansa nyt ja tulevina vuosina voimakkaasti junioritoiminnan kasvattamiseen ja laadukkaaseen juniorivalmennukseen. Tampere Unitedin junioreissa painopiste on matalan kynnyksen toiminnassa. Lisäksi keskeisenä toiminta-ajatuksena on, että harrastusmäärät pysyvät sen verran pieninä, että myös muille harrastuksille jää aikaa.

Pitkän tähtäimen suunnitelmana TamUlla on rakentaa laadukas valmennusorganisaatio, joka mahdollistaa pelaajapolun nappulasta jopa ammattilaistasolle saakka.

TamU-junioreiden uudet kotisivut ovat tänään auenneet osoitteessa tampereunited.fi/juniorit. Samalla käynnistyi ilmoittautuminen kaupunginosajoukkueisiin.

Lue lisää aiheesta: