Uutiset

Ideaparkin lähestymisviitoitukselle tukea

today22.2.2017

share close

Kiinteistö Oy Ideapark on jättänyt Pirkanmaan ELY-keskukseen hakemuksen moottoritien viitoituksen muuttamiseksi. Hakemuksessa pyydetään kauppakeskusviitoituksen lisäksi mainintaa Ideaparkista. Usea merkittävä taho on antanut kirjallisen puollon hakemukselle, joukossa mm. Pirkanmaan Yrittäjät ry, Sisä-Suomen poliisilaitos, Tampereen kauppakamari ja Tredea Oy.

Lempäälän kunnan elinkeinopoliittinen työryhmän mielestä viitoitus nähdään välttämättömäksi liikenneturvallisuuden kannalta, sillä valtatie 3 on erittäin vilkkaasti liikennöity valtakunnan pääväylä. Ideaparkissa asioi yli 7 miljoonaa asiakasta vuodessa. Uusia kävijöitä on n. 100.000 vuosittain.

Saadun palautteen mukaan Ideaparkiin on vaikea löytää, ja vilkasliikenteisen moottoritien liittymissä on sattunut monia onnettomuuksia sekä vaaratilanteita. Marjamäen yritysalueen kehittyminen lisää liikennettä tulevina vuosina merkittävästi. Näistä syistä alueen toimijat pitävät tärkeänä, että lähestymisviitoitus korjataan.

Kirjoittaja:

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%