Uutiset

Murtumat ruuhkauttavat Taysin ensiavun

today22.2.2017

share close

Liukastelusta aiheutuneet murtumat ovat lisänneet kiireellisesti tehtävien leikkausten määrää ruuhkaksi asti. Kiireettömiä leikkaus- ja poliklinikka-aikoja on jouduttu perumaan ruuhkan selvittämiseksi.

Pihojen ja teiden liukkaus on aiheuttanut Taysin ensiapuun murtumapotilaiden ruuhkan, joka näkyy tällä hetkellä poikkeuksellisen pitkänä odotusaikana kiireellisesti tehtäviin leikkauksiin. Jo toista päivää päivystyksellistä leikkausta Taysissa on odottanut yli 40 potilasta vaikka leikkauksiin on saatu järjestettyä lisää leikkaussaleja ja vuodeosastopaikkoja. Osa potilaista on joutunut odottamaan kiireellistä leikkausta yli 100 tuntia. Sairaala on joutunut poikkeustilanteen vuoksi perumaan lähipäiviltä kiireettömiä leikkaus- ja poliklinikka-aikoja. Tays pahoittelee tästä potilaille aiheutuvaa haittaa.

Kirjoittaja:

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%