Uutiset

Murtumat ruuhkauttavat Taysin ensiavun

Murtumat ruuhkauttavat Taysin ensiavun

Liukastelusta aiheutuneet murtumat ovat lisänneet kiireellisesti tehtävien leikkausten määrää ruuhkaksi asti. Kiireettömiä leikkaus- ja poliklinikka-aikoja on jouduttu perumaan ruuhkan selvittämiseksi.

Pihojen ja teiden liukkaus on aiheuttanut Taysin ensiapuun murtumapotilaiden ruuhkan, joka näkyy tällä hetkellä poikkeuksellisen pitkänä odotusaikana kiireellisesti tehtäviin leikkauksiin. Jo toista päivää päivystyksellistä leikkausta Taysissa on odottanut yli 40 potilasta vaikka leikkauksiin on saatu järjestettyä lisää leikkaussaleja ja vuodeosastopaikkoja. Osa potilaista on joutunut odottamaan kiireellistä leikkausta yli 100 tuntia. Sairaala on joutunut poikkeustilanteen vuoksi perumaan lähipäiviltä kiireettömiä leikkaus- ja poliklinikka-aikoja. Tays pahoittelee tästä potilaille aiheutuvaa haittaa.