Uutiset

Herättäjäjuhlat Tampereelle 2018

Herättäjäjuhlat Tampereelle 2018

Tampereen Kalevassa järjestetään heinäkuussa 2018 Herättäjäjuhlat.

Herättäjäjuhlat Tampereella 2018 allekirjoitustilaisuudessa Kalevan kirkolla keskiviikkona Herättäjä-yhdistyksen toiminnanjohtaja Simo Juntunen (oik), Tampereen pormestari Anna-Kaisa Ikonen ja tuomiorovasti Olli Hallikainen (vas).[/caption]

 

Lähellesi ikävöin –teema kokoaa 6.-8.7.2018 arviolta jopa 30 000 tapahtumakävijää Herättäjäjuhlille Kalevan kirkon ympäristöön. Juhlakenttä perustetaan avoimen taivaan alle kirkon länsipuolelle. Alueella ei ole aiemmin toteutettu vastaavia isoja tapahtumia. Herättäjäjuhlat osuu Tampereelle historiallisesti merkittävään vuoteen, koska vuoden 1918 tapahtumista tulee ensi vuonna kuluneeksi 100 vuotta.

 

Juhlien käytännön järjestelyistä vastaa suuri joukko vapaaehtoisia. Mukana ovat myös Tampereen ympäristön seurakunnat. Edellisen kerran Herättäjäjuhlat järjestettiin Tampereella 50 vuotta sitten, vuonna 1967.